Dăruiesc ziua mea de naștere copiilor spitalizați!

 

Anca Radu Fundatia Inocenti București

100% Complete
4,000 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
15
Donations
I want to donate!

Dragi prieteni ai mei,

Iata că sunt pe cale să trec pragul vârstei de 40 de ani şi niciodată nu voi fi mai tânără decât acum! Nu mai spun că abia de la vârsta aceasta viaţa începe cu adevărat, fiindcă până acum au fost mai degrabă experimente - după cum bine zicea psihologul meu preferat, C.G.Jung. 

Stiu că unii dintre voi vă gândiţi să îmi luaţi cadouri cu această ocazie, unii poate că aţi luat deja. Am încercat şi în anii trecuţi să descurajez această practică, dar nu prea am avut succes. Aşa că anul acesta m-am gândit să vă propun altceva: în locul oricărui cadou, m-aş bucura mult mai mult dacă aţi dona banii Fundaţiei Inocenți care se ocupă de copii defavorizaţi. O puteţi face cu toată încrederea. Fundaţia este condusă de o prietenă de-a mea, Valentina Maghirescu (unii o cunoaşteţi deja), care face lucruri extraordinare pentru copii şi pune foarte mult suflet în ceea ce face. Datorită generozității voastre, copiii bolnavi aflați în patru spitale din București și Cluj vor putea primi, prin programul de sprijin “Viața Copilului", terapie specializată și materiale pentru activități recreative care să îi ajute să parcurgă mai ușor perioada spitalizării și a tratamentului.

Credeţi-mă, în locul unor buchete de flori ofilite după câteva zile, aş prefera să păstrez în amintire zâmbetele pe care gestul vostru le-ar aduce acestor copii, iar bucuria din sufletele lor mi-ar aduce mai multă lumină în viaţă decât orice «cumpărătură».

Ïnsă trebuie să vă spun că din punctul meu de vedere, cadoul cel mai frumos şi mai important mi l-aţi dăruit deja. Este faptul că existaţi şi că sunteţi prietenii mei – unii dintre voi, de mai bine de 20 sau chiar 25 de ani. Cu voi am împărţit şi împart cele mai frumoase clipe, cu voi am cutreierat în vacanţe, cu voi am petrecut la aniversări şi sărbători, cu voi mi-am alinat grijile şi emoţiile, cu voi alături sau în suflet mi-am trăit o mare parte din viaţă. Pentru aceasta, mă consider persoana cea mai norocoasă din lume şi vă sunt profund recunoscătoare.

De ziua mea, aş vrea să dăruiesc măcar o fărâmă din această bucurie unor copii mult mai puţin norocoşi decât am fost eu.

Vă îmbrăţişez cu mult drag,

Anca


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația Inocenți - Filiala București desfășoară trei tipuri de programe: suport educațional și integrare socială, suport psiho-social pentru copii spitalizați și Alfabetizare în sănătate mintală. 

"Mai Voios, Mai Sănătos!" este un proiect prin care echipa Fundației Inocenți București vine în sprijinul copiilor spitalizați, desfășurând activități de art-terapie medicală, terapie ocupațională și joc, în două spitale din București (Institutul pentru Sănătatea Mamei și Copilului "Alessandrescu- Rusescu" și Spitalul Clinic de Copii "Dr. Victor Gomoiu") și în două spitale din Cluj (Clinica de Psihiatrie Pediatrică și Toxicomanie Cluj și Spitalul Clinic de Recuperare Cluj Napoca). 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

15 Donations

Mihaela Nestor-Penoy & Family

100 RON
La mulți ani!!!
25 Jul 2017
2,000 RON
In completare :)
23 Jul 2017
22 Jul 2017

Lidia si Razvan C

150 RON
La multi ani, Ancuta! Felicitari pentru idee!
22 Jul 2017
Un gest nobil din partea ta! La Multi Ani si multa sanatate, Anca!
15 Jul 2017

Antoniu

300 RON
15 Jul 2017
La Multi Ani, draga Ancuta. Sa traiesti, sa fii fericita si cele mai bune urari si micutilor in nevoie pe care ii ajuti!
15 Jul 2017
La multi ani!!!
15 Jul 2017
Foarte frumoasa initiativa! La multi ani fericiti, Anca!
14 Jul 2017
La mulți ani plini de bucurii, dragă Anca!
13 Jul 2017

Anonymous

100 RON
13 Jul 2017
13 Jul 2017

Anonymous

50 RON
La multi ani !
13 Jul 2017
06 Jul 2017
Anca Radu : Fundatia Inocenti București
Dăruiesc ziua mea de naștere copiilor spitalizați!