Îmi dăruiesc ziua de naștere pentru un viitor campion!

 

Corina Paraschiv Fundatia Inocenti București

66.8% Complete
1,670 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
20
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Fac parte din echipa Inocenți de mai bine de 3 ani, la început în calitate de voluntar, însă, misiunea mea m-a adus mai aproape de programe și de copii în urmă cu 1 an, când am devenit pedagog în programele educaționale. În toți cei 3 ani, am reușit să cunosc copiii, poveștile acestora, să văd și să mă bucur cu întreaga ființă de fiecare progres pe care cei mici l-au făcut.

 

Am fost martorul unui adevărat proces în care visurile au prins contur și viață. Și pentru că fiecare vis merită o șansă, am ales ca anul acesta ziua mea de naștere să fie tocmai despre și pentru copiii Inocenți, despre împliniri de visuri și pași spre un viitor mai frumos și mai bun.

 

Așadar, anul acesta, îmi donez ziua de naștere pentru a susține un adevărat campion Inocenți în îndeplinirea unuia dintre cele mai frumoase visuri pe care le are în acest moment. Este vorba despre micul karateka, Ronaldo, căruia vrem să îi oferim posibilitatea de a participa la o competiție internațională de arte marţiale. În vârstă de 11 ani, Ronaldo este beneficiar al programelor de suport educațional Inocenți de mai bine de 4 ani, iar de 3 ani practică karate, sub îndrumarea directă a voluntarului nostru drag, Sensei Tony Nechifor.

 

Pe Ronaldo și pe fratele lui mai mare Darius, i-am văzut deseori la antrenamente și mi-am dat seama că sportul are un impact major nu doar asupra fizicului, ci și a psihicului. Concentrarea, precizia, atenţia, memoria, toate sunt atrenate de mişcari precise specifice artelor marţiale. Răbdarea le este testată şi antrenată tot timpul.


Consider ca Ronaldo a evoluat foarte mult, dintr-un copil care dorea să joace fotbal toată ziua, a ajuns un copil care practică un sport care îi este drag, îl ajută în dezvoltarea personalităţii, dar îi testează şi limitele. A fost o motivaţie pentru mine, deoarece văzând evoluţia lui şi modul cum sportul ne poate schimba, am decis să iau şi eu parte la antrenamentele de shotokan.

Pentru Ronaldo, acest sport a ajuns să fie nu doar pasiune, ci o adevărată perspectivă pentru un viitor mai bun și luminos. Participarea la numeroase competiții locale și naționale, premiile obținute, toate îl motivează să facă și următorul pas, să își dorească mai mult, iar noi vrem să avem resursele necesare pentru a-i susține acest parcurs.  

Mi-am propus ca anul acesta să îmi donez ziua de naștere pentru a-l ajuta să ajungă la o competiție foarte importantă care va avea loc anul viitor, Campionatul European de Karate SKDUN ce a avut loc anul acesta in Subotica-Serbia.

 

Sensei Tony Nechifor despre Ronaldo: “Preduţ Ronaldo Mihai, Ronaldo (ca pe fotbalist) cum îl ştiu prietenii, este prima generaţie de karateka a ACS Saikyo. Provenind dintr-o familie cu un statut social mediu, fiind trei fraţi la părinţi, toţi trei pornind pe acelaşi drum în arta karateul, Ronaldo s-a evidenţiat atât prin talentul nativ pe care îl deţine, cât şi printr-un efort considerabil depus pentru a progresa şi a ajunge în vârful ierarhiei. De la concurs la concurs, Ronaldo nu părăseşte tatamy fără cel puţin o medalie de aur. La ultimul Campionat Naţional de Karate SKDUN, Ronaldo a obţinut locul I la ambele probe de concurs, kata şi kumite, devenind astfel dublu campion naţional la categoria sa de vârstă şi greutate, din cele 40 de cluburi participante. Pentru efortul pe care l-a depus, ambiţia arătată, am decis să îi ofer şansa lui Ronaldo, gradul 7kyu-centura portocalie, de a participa la prima sa competiţie internaţională”.

 

Dacă vrei și tu să pui o cărămidă la temelia acestui vis și vrei să-mi urezi “La mulți ani!” într-un mod special, donează și tu!

 

Orice sumă îl poate aduce pe Ronaldo mai aproape de statutul de campion internațional!

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Inocenți - Filiala București desfășoară trei tipuri de programe: suport educațional și integrare socială, suport psiho-social pentru copii spitalizați și Alfabetizare în sănătate mintală. 

Punând cărămidă peste cărămidă, este atât de simplu să oferim un viitor mai bun acestor copii! 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

20 Donații

Vali Maghirescu

40 RON
Mulțumim, Corina :)
23 Mar 2018

Anonymous

50 RON
22 Mar 2018

Vidrutele soferite

150 RON
La mulți ani!
20 Nov 2017
La mulți ani, draga mea, și felicitări pentru inițiativă! Să dea Dumnezeu să îți păstrezi entuziasmul pentru implicare, schimbare și profesionalism mult timp de acum înainte!
16 Nov 2017
La multi si fericiți ani! Sa fi sănătoasă si sa te bucuri de viață!
14 Nov 2017
La mulți ani faini, Corina! Mulțumim mult pentru tot ce faci pentru copii!
14 Nov 2017
Una din cele mai nobile și emoționante campanii de care am dat în ultimele luni. :)
14 Nov 2017
La multi ani doamna calma, cu initiativa si tot timpul cu idei de activitati faine!
13 Nov 2017
Pentru un adevarat spirit de Doer, pentru empatie si curaj si pentru ca meriti in fiecare zi sa stii ca esti valoroasa! Echipa LDIR
13 Nov 2017

Ioana Anca Bocancea

50 RON
La mulți ani minunați!
12 Nov 2017
La mulți ani!!!
12 Nov 2017

Anonimul vesel :D

40 RON
Felicitări pentru inițiativă!
12 Nov 2017

Nicoleta Brusalis

40 RON
La mulți ani, Corina!!!
12 Nov 2017

Kung Fu

200 RON
La mulți ani excelenți, Corina! Îți doresc ca visul tău să devină realitate curând!
09 Nov 2017

Rasvana

30 RON
03 Nov 2017

Familia Paraschiv

200 RON
La mulți ani, draga noastră!
02 Nov 2017

Elena

50 RON
La multi ani si multe visuri implinite!
02 Nov 2017
300 RON
Am cumparat, oare, o zi de nastere?
01 Nov 2017

Stefana Buhaescu

50 RON
31 Oct 2017
30 Oct 2017
Corina Paraschiv : Fundatia Inocenti București
Îmi dăruiesc ziua de naștere pentru un viitor campion!