Valentina Maghirescu - Fundatia Inocenti

Și anul acesta ziua mea de naștere este despre ei… copiii spitalizați

0 RON Donatii stranse
0% Complete
9,999 RON Target
0 Donatii
19 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragii mei prieteni, 

Anul trecut, ați fost alături de mine într-un număr impresionant și m-ați ajutat să transform ziua mea de naștere într-o ocazie minunată de a aduce bucurie și de a reda dreptul la copilărie unui număr de peste 1700 de copii spitalizați. Datorită implicării voastre și a faptului că ați ales să îmi urați “La mulți ani” într-un mod special, toți acești copii s-au bucurat de activități zilnice de art-terapie, joc medical și au dobândit mai multă înțelegere și acceptare în raport cu tratamentele și procedurile medicale atât de necesare în lupta cu boala. 

 

Anul acesta… 

Vă invit să fiți din nou eroii copiilor luptători!   

De data aceasta, provocarea este să creștem numărul copiilor care vor primi sprijinul nostru și să creăm un spațiu dedicat copilăriei la Spitalul Clinic de Copii “Victor Gomoiu” București. Cum? Prin amenajarea unei camere de joc în care copiii să se bucure de copilărie chiar și în această perioadă provocatoare prin care trec: spitalizarea. 

 

Eu nu am nevoie de cadouri, dar ei au nevoie de noi. Donează, te rog, pentru proiectul “Deschidem poarta copilăriei la Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu”. Avem nevoie de fonduri pentru asigurarea mobilierului necesar, a echipamentelor, a jocurilor și recuzitei pentru activitățile creative, de genul arts & crafts, meloterapie, joc medical etc. 

 

Fii alături de copiii bolnavi și donează minim 30 RON pentru o copilărie sănătoasă! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Inocenti

Misiunea Fundației Inocenți este de a sprijini copiii și familiile care se află în dificultate și de a desfășura activități pentru prevenirea abandonului maternal.

Deschidem poarta copilăriei la Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu

Împreună cu tine, putem face posibilă mobilarea și amenajarea unei camere de joc pentru copiii bolnavi din Spitalul “Dr. Victor Gomoiu”. Avem nevoie de fonduri pentru asigurarea mobilierului necesar, a echipamentelor, a jocurilor și recuzitei pentru activitățile creative, de genul arts & crafts, meloterapie, joc medical etc. 

 

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!