Fundatia Inocenti București

Fundatia Inocenti București

Spiriduș: creionez amintiri de poveste

Status: Fundraising

Echipa Fundației Inocenți și-a propus în ultimii ani ca zilele de naștere ale micuților din medii defavorizate să nu treacă neobservate.

[ Show more ]

13,989 RON

Raised:

7

Supporters:

121

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Vă aduceți aminte cu ce bucurie așteptați zilele de naștere atunci când erați micuți doar pentru a marca momentul alături de prietenii de joacă sau pentru a primi micile cadouri? Mulți dintre noi păstrăm în suflet și acum amintirea primului tort, a primei petreceri sau, poate, undeva în gentuță, unul dintre cadourile primite în urmă cu ani buni. Cu “gustul” și amintirea acelor momente, echipa Fundației Inocenți și-a propus în ultimii ani ca zilele de naștere ale micuților din medii defavorizate să nu treacă neobservate. Și pentru că nu vrem să ne oprim niciodată din a crea amintiri de poveste copiilor, te rugăm să fii alături de noi în această misiune! Fii unul dintre spiridușii organizatori ai zilelor de naștere ale copiilor cu care viața nu a fost atât de generoasă! 

În acest moment, beneficiari ai programelor noastre de suport educațional și integrare socială sunt aproximativ 80 de copii de la Școala nr. 31, Școala Ferdinand (ambele din sector 2 București) și de la Școala nr. 2 Cățelu- comuna Glina. Toți copiii din programele noastre provin din medii defavorizate, precum: zona Lacul Tei- Maica Domnului, zona Gării de Est, precum și zona gropii de gunoi a Bucureștiului- Glina. De asemenea, în Judeţul Bistriţa-Năsăud, Fundaţia Inocenţi deserveşte un număr de  75 de copii de la Şcoala Primară Reteag - Poieni, Şcoala Primară Slătiniţa, ambele localităţi fiind predominante de etnie romă, precum şi copii care sunt incluşi în Centrul de Zi Micii Inocenţi-Bistriţa. Toți acești copii se confruntă cu grave deficiențe sociale, educaționale, economice și de sănătate care, de cele mai multe ori, le afectează negativ evoluția din toate punctele de vedere.  

Suma necesară: 7500 lei