Deschidem poarta copilăriei la Spitalul Clinic de Copii “Dr. Victor Gomoiu” @ Daruieste ziua ta ~ 2018

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai frumos lucru din viața ta: să împărtășești cei ai mai bun în tine cu cei apropiați.

Dar poți face chiar mai mult decât atât! Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care nu îi cunoști și pentru care momentele de fericire sau speranță din viața lor sunt foarte rare. 

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

Ce trebuie să faci?

Intra pe http://galantom.ro/daruiesteziuata/ și

1. Alege cauza în care crezi

Iți alegi proiectul pe care vrei să îl susții. Poți alege dintre proiectele organizațiilor care sunt deja pe platformă sau ne poți propune o organizatie nouă.

2. Creaza-ți o pagina pentru Dăruiește ziua ta

Iți creezi o pagină de donații în doar câteva minute, completând data nașterii, datele de contact, titlul paginii și suma pe care îți propui să o strângi. Apoi vei avea posibilitatea să îți personalizezi pagina cu poza ta și un text cu motivația personală.

3. Raspândește vestea bună

După ce vei primi aprobarea paginii tale de donații pe e-mail, poți începe să o promovezi online și offline. Încurajeaza-ți prietenii să fie alături de tine și să doneze pentru cauza ta banii pe care i-ar fi dat pe cadouri. Ei vor dona online direct pe pagina ta, rapid și sigur, prin plata securizata, cu cardul.

Perioada optimă de a începe campania de ziua ta este cu 2-3 saptămâni înainte. 

Gasești aici câteva recomandari pentru fundraising.

Spor la ajutor! :)

[ Show more ]
Supporters:

3

Donations:

63

Raised:

7,900 RON

Fundraising pages

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Tic, tac, tic, tac... varsta de 29 de ani bate cu pasi repezi la usa mea :) Cred ca nimic nu este mai frumos decât să împart bucuria cu cei care au

1,200 RON Target
1,250 RON Raised
6 Donations
100% Complete

Și anul acesta ziua mea de naștere este despre ei… copiii spitalizați

Dragii mei prieteni,  Anul trecut, ați fost alături de mine într-un număr impresionant și m-ați ajutat să transform ziua mea de naștere într

9,999 RON Target
4,730 RON Raised
35 Donations
47.304730473047% Complete

Donez ziua mea de naștere pentru a aduce bucurie copiilor spitalizați

Anul acesta am decis ca ziua mea de naștere să aducă o bucurie și o schimbare în viețile celor cărora mi-am dedicat o bună parte din viața me

1,000 RON Target
1,920 RON Raised
22 Donations
100% Complete