Silviu Filipoi - Fundatia Inocenti

Dăruiesc ziua mea de naștere copiilor Inocenți!

591 RON Donatii stranse
29,55% Complete
2,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ro

Anul acesta am decis sa imi donez ziua de nastere in folosul copiilor din programele Fundatiei Inocenti. De ce? Simplu, pentru ca facand asta cred ca pot sa imi aduc aportul, mic ce-i drept, in a face un pic de bine. In plus, prin intermediul meu dau ocazia si prietenilor mei de a demonstra ca prin oameni se poate face orice, ca putem face bine impreuna, un bine palpabil pe care l-am vazut in nenumaratele activitati la care am participat ca voluntar: "Mos Craciun pentru copii din spital", "Olimpiada Inocentilor" sau "Gala Mos Nicolae pentru copii cu dizabilitati". Nu e un apel la strangere de fonduri, e un mic gest care poate face diferenta pentru cei care au nevoie.

 

Engl

 

This year I’ve decided to donate my birthday for the children in the Fundatia Inocenti programs. Why? Simple, because I think that by doing this I can do my share, small indeed, in doing some good and moreover I can give my friends the opportunity to show that together  we can do everything we set our minds to, that we can do a lot of good, and I’ve seen results in the numerous activities of Fundatia Innocenti in which I took part as a volunteer, Santa Claus for the children in the hospital, Olimpiada Inocentilor or Gala Mos Nicolae pentru copii cu dizabilitati. This is not a request to raise money, think of it as a small gesture that can make a big difference for those in need.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Inocenti

Misiunea Fundației Inocenți este de a sprijini copiii și familiile care se află în dificultate și de a desfășura activități pentru prevenirea abandonului maternal.

Olimpiada Inocentilor Bistrita

Sute de copii cu dizabilități de pe raza județului Bistrița-Năsăud iau parte anual la Olimpiada Inocenților, un eveniment organizat de către Fundația Inocenți. 

Devenită deja o tradiție, Olimpiada cuprinde o înlănțuire de momente emoționante în care copilăria, bucuria și egalitatea de șanse se prind într-o "horă" a prieteniei :). Anul acesta, Olimpiada Inocenților, ajunsă la a XII-a ediție, se va desfășura în data de 10 mai în fața Palatului de Cultură Bistrița și zona parcului municipal.   

Și de această dată, vor fi organizate numeroase activități sportive și artistice în care vor fi antrenați toți copiii prezenți, alături de voluntari. 

***

Fundația Inocenți Bistrița sprijină zeci de copii cu dizabilități prin activități zilnice menite să le îmbunătățească starea de sănătate, să le dezvolte o serie de abilități și competențe de viață independentă, dar și să le faciliteze integrarea socială. Bucuria și razele de speranță și de mai bine pe care reușim să le aducem în viețile acestor micuți ne inspiră și ne dau puterea de a continua împreună această călătorie a binelui! 

Devino GalantOm Inocenți, sprijină programele dedicate copiilor cu dizabilități și scriem împreună o pagină importantă din viețile micilor Inocenți! 

6 Donatii

La mulți ani Silviu!
10 mar 2020

Anonymous

150 RON
La mulți ani cu sănătate!
14 feb 2020

Eileen McHenry

75 RON
La Multi Ani Silviu!
04 feb 2020

Anonymous

150 RON
La multi ani!
30 ian 2020

Anonymous

10 RON
29 ian 2020

Anonymous

106 RON
Senkiu
29 ian 2020