Valentina Maghirescu - Fundatia Inocenti

De ziua mea, ajutăm împreună familiile greu încercate!

1,390 RON Donatii stranse
27.8% Complete
5,000 RON Target
13 Donatii
16 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

După 2 săptămâni în care întreaga echipă a lucrat de acasă, păstrând contactul permanent cu familiile beneficiare ale programelor educaționale Inocenți, zilele acestea am ieșit din casă. Am ieșit pentru a veni în sprijinul celor greu încercați de situația actuală. Am dus pachete cu produse de bază pentru copii și familie: produse alimentare, igienico-sanitare și educaționale. 

Pentru mine, a fost destul de greu să stau în casă, mai ales că îmi place să fiu alături de cei care au direct nevoie, dar am preferat cu toții să fim cumpătați și să planificăm atent acțiunea de a merge pe teren.  

Ajungând în vizită la o parte din familiile sprijinite prin Programele de suport educațional din București, am realizat că, pe lângă ajutorul în sine, am dus mai mult de atât. Am dus speranță, un gând bun, încurajări… toate conducând la o stare mai bună și o reducere a anxietății. Răsplata noastră a constat în: “mulțumim că ne sunteți alături, mulțumim că nu ne-ați abandonat.” 

Pentru ei, pentru cei aflați în nevoie, am decis să îmi donez ziua de naștere. Îmi doresc ca realitatea lor să nu mai fie atât de cruntă și să nu se simtă singuri în lupta de a supraviețui.  

Aceeași realitate despre care vorbeam mai sus are totuși un cost, un cost pe care, cu greu l-ar putea suporta oricine. Când faci cumpărături pentru o familie cu 2-3 persoane, costul coșului de cumpărături este relativ mic, însă când înmulțești cu 20-30 de familii, care pot avea între 3 și 6 membri de vârste și nevoi diferite, matematica se schimbă. 

Și pentru asta, pentru a putea ajuta aceste familii încercate de contextul actual, am nevoie de ajutorul vostru. Vă invit să ne sprijiniți să umplem coșurile pentru fiecare familie în parte chiar înainte de sărbătorile pascale. Ne dorim să le dăruim produse absolut necesare, dar și lucruri care să îi bucure și să îi aline: un cadou de la "Iepuraș".

Dacă vrei să-mi faci un cadou de ziua mea, alege să donezi aici și împreună vom ridica poveri de pe umerii familiilor aflate în dificultate! Orice sumă ajută mai mult decât îți poți imagina!  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Inocenti

Misiunea Fundației Inocenți este de a sprijini copiii și familiile care se află în dificultate și de a desfășura activități pentru prevenirea abandonului maternal.

Spiridus: construiesc viitorul

Punând cărămidă peste cărămidă, este atât de simplu să oferim un viitor mai bun acestor copii! 

13 Donatii

Anonymous

150 RON
26 Mar 2020

Anonymous

10 RON
26 Mar 2020

Cristina

200 RON
Spor si putere de a merge mai departe! Va imbratisez!
26 Mar 2020

Anonymous

140 RON
26 Mar 2020
La mulți ani, dragă Vali! Suntem alături de tine pentru copii!!! Anca &Cata
26 Mar 2020
26 Mar 2020
100 RON
La multi ani, sanatate!
26 Mar 2020

Anonymous

100 RON
Ca de obicei, aproape de oameni :)
26 Mar 2020
La multi ani!
26 Mar 2020

Roxana&Sergiu

150 RON
Pai la mulți ani sa fie! Spor mult si sanatate!
26 Mar 2020
Thank you, Vali and Elena
25 Mar 2020

Anonymous

30 RON
Bravo Vali si Elena!
25 Mar 2020
300 RON
25 Mar 2020