Alerg la Bucharest Half Maraton în beneficiul copiilor spitalizați!

 

Radu Ciobănașu Fundatia Inocenti București

3.3333333333333% Complete
100 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Peste puțin timp se împlinește 1 an de când m-am alăturat cauzelor cărora Fundația Inocenți București le-a dedicat misiunea. Este vorba despre numeroase proiecte pe care echipa Inocenți le desfășoară cu sufletul pentru sute de copii aflați în situații dificile. 

Anul acesta am hotărât să alerg la Bucharest Half Maraton tocmai în beneficiul celor care au cea mai mare nevoie de ajutorul și implicarea noastră: copiii spitalizați. E timpul să ne implicăm mai mult, să dăruim mai mult, să ne bucurăm mai mult. 

Iar noi putem împreună…  

Susține și tu proiectul “Mai Voios, Mai Sănătos” făcând o donație pe această pagină. Orice sumă poate fi extrem de valoroasă pentru buna desfășurare a programelor psiho-sociale Inocenți din spitale. 

Spre exemplu, cu un minim de 30 lei poți contribui la asigurarea unui pachețel de rechizite și alte materiale pe care specialiștii Inocenți să le poată lăsa copiilor spitalizați chiar și după activitățile uzuale.    

 

Împreună construim o insulă a copilăriei în spitale! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Inocenți - Filiala București desfășoară trei tipuri de programe: suport educațional și integrare socială, suport psiho-social pentru copii spitalizați și Alfabetizare în sănătate mintală. 

"Mai Voios, Mai Sănătos!" este un proiect prin care echipa Fundației Inocenți București vine în sprijinul copiilor spitalizați, desfășurând activități de art-terapie medicală, terapie ocupațională și joc, în două spitale din București (Institutul pentru Sănătatea Mamei și Copilului "Alessandrescu- Rusescu" și Spitalul Clinic de Copii "Dr. Victor Gomoiu") și în două spitale din Cluj (Clinica de Psihiatrie Pediatrică și Toxicomanie Cluj și Spitalul Clinic de Recuperare Cluj Napoca). 

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 13-14 Mai 2017, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

3 Donații

40 RON
Multumim pentru sprijin si energie!
07 Feb 2017

Vali

30 RON
Sa alergam Voiosi si Sanatosi pentru cei care au nevoie de noi. Ne vedem la Semi-Maraton si multumim de sprijin!
01 Feb 2017

Stanica B.

30 RON
Mulțumiiim!!!
01 Feb 2017
Radu Ciobănașu : Fundatia Inocenti București
Alerg la Bucharest Half Maraton în beneficiul copiilor spitalizați!