Anton Nechifor - Fundatia Inocenti

Alerg la Bucharest International Half Marathon pentru a aduce bucurie copiilor spitalizați

150 RON Donatii stranse
50% Complete
300 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Tony Nechifor sau Sensei, așa cum mă cunoaște multă lume. De ani buni, practic artele marțiale și am ales ca din “bagajul” meu să pot oferi câte puțin și celor din jurul meu. Așa am ajuns la Fundația Inocenți: din dorința de a contribui la misiunea lor de a crea o viață mult mai ușoară și mai frumoasă pentru copiii cu care viața nu a fost atât de generoasă. Săptămânal, îi învăț pe copii mișcări specifice artelor marțiale, dar, mai presus de orice, indirect, îi ajut să dobândească o serie de principii și valori morale. Și pentru că orice reușită în sport are nevoie de un practicant sănătos, am decis ca anul acesta să mă implic mai mult și în programele dedicate copiilor spitalizați desfășurate de către Fundația Inocenți în spitale. 

O voi face cum știu eu mai bine: prin sport. Voi alerga la Bucharest International Half Marathon pentru a oferi șansa la o copilărie mai frumoasă copiilor spitalizați! Doar implicându-ne împreună, vom putea crește o generație de copii sănătoși, nu doar fizic, ci și mental! 

 

Ajută-mă să ajut! Donează pentru proiectul “Mai Voios, Mai Sănătos” și poți ajuta copiii spitalizați să se dezvolte armonios. Orice sumă poate face diferența!

 

Echipa Inocenți desfășoară zilnic activități de terapie, art-terapie, joc medical pentru copiii spitalizați, iar pentru ca aceste activități să se deruleze în cele mai bune condiții, trebuie asigurat un necesar de consumabile, rechizite și recuzită medicală pentru copii. De asemenea, cu sumele donate vor fi achiziționate pachețele cu rechizite care îi vor ajuta pe copii să treacă prin perioada spitalizării într-un mod cât mai relaxant și creativ. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Inocenti

Misiunea Fundației Inocenți este de a sprijini copiii și familiile care se află în dificultate și de a desfășura activități pentru prevenirea abandonului maternal.

Mai Voios, Mai Sănătos!

"Mai Voios, Mai Sănătos!" este un proiect prin care echipa Fundației Inocenți București vine în sprijinul copiilor spitalizați, desfășurând activități de art-terapie medicală, terapie ocupațională și joc, în două spitale din București (Institutul pentru Sănătatea Mamei și Copilului "Alessandrescu- Rusescu" și Spitalul Clinic de Copii "Dr. Victor Gomoiu") și în două spitale din Cluj (Clinica de Psihiatrie Pediatrică și Toxicomanie Cluj și Spitalul Clinic de Recuperare Cluj Napoca). 

4 Donatii

Anonymous

40 RON
03 May 2017
40 RON
Go, Tony, go !
11 Mar 2017

Vali

40 RON
Mult succes si spor la fapte bune!
04 Mar 2017
Multa bafta!
04 Mar 2017