Îmi donez ziua de naștere pentru a face mai frumoasă viața copiilor spitalizați!

 

Anca Bocancea Fundatia Inocenti București

43.5% Complete
1,305 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
19
Donații
Vreau să fac o donaţie!

O experiență de spitalizare nu este deloc ușoară… cu atât mai mult când vine vorba despre copii. În copilărie, am fost internată de câteva ori, însă aceste experiențe nu au fost nici pe departe pline de încercările și trăirile pe care le-am avut atunci când am fost internată cu propriul meu copil. Știu că este mult loc de mai bine și sunt absolut convinsă că schimbarea începe cu fiecare din noi. 

Pentru sute de copii care anual trec prin experiența spitalizării, am hotărât ca anul acesta să îmi donez ziua de naștere pentru a le reda un drept fundamental: dreptul la copilărie și fericire indiferent de contextul în care se află! 

Alături de colegii mei din Fundația Inocenți, mergem în spital și oferim copiilor experiențe frumoase, de care să-și aducă aminte atunci când merg acasă, dar și care să îi ajute să parcurgă mai ușor această perioadă. Indiferent dacă au 5 sau 15 ani, toți copiii se bucură atunci când, pe lângă jumătatea de oră de joc sau discuții petrecută în compania noastră, primesc culori, carioci, plastilină, să-și ocupe restul timpului pe care îl mai au de petrecut în spital.

Tu ne poți ajuta să facem asta în fiecare zi! 

Dacă vrei să-mi urezi “la mulți ani”, donează pentru proiectul “Mai Voios, Mai Sănătos”. Donând 30 de lei, un copil va avea pe parcursul spitalizării un pachețel cu carioci, creioane, cărți de colorat, plastilina și alte lucruri care îl vor ajuta să mai uite de suferința sa.

Și copiii spitalizați au dreptul la joacă! Hai să construim împreună insula copilăriei în spitalele din România!    


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Inocenți - Filiala București desfășoară trei tipuri de programe: suport educațional și integrare socială, suport psiho-social pentru copii spitalizați și Alfabetizare în sănătate mintală. 

"Mai Voios, Mai Sănătos!" este un proiect prin care echipa Fundației Inocenți București vine în sprijinul copiilor spitalizați, desfășurând activități de art-terapie medicală, terapie ocupațională și joc, în două spitale din București (Institutul pentru Sănătatea Mamei și Copilului "Alessandrescu- Rusescu" și Spitalul Clinic de Copii "Dr. Victor Gomoiu") și în două spitale din Cluj (Clinica de Psihiatrie Pediatrică și Toxicomanie Cluj și Spitalul Clinic de Recuperare Cluj Napoca). 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

19 Donații

Anonim

200 RON
05 Jul 2017
La mulți ani!
19 May 2017
La mulți ani plini de bucurii și inspirație, dragă Anca!
09 May 2017
La mulți ani, Anca!!!
08 May 2017

Ioana Rasvana

35 RON
La multi ani cu sanatate si bucurii! :)
08 May 2017

Anonymous

300 RON
08 May 2017

Ludmila

150 RON
Ce initiativa frumoasa, bravo!
06 May 2017
04 May 2017

Anonim vesel

40 RON
La mulți ani, Anca! Să ai parte de multă sănătate și fericire!
03 May 2017
La multi ani, Anca Bocancea!
03 May 2017
Apreciez nespus ceea ce faceti. Cand am fost cu Radu in spital internati la Budimex, au fost niste voluntari care se jucau cu copiii. Pentru Radu a fost de vis!
03 May 2017

Stela

35 RON
La mulți ani!
02 May 2017
La mulți ani, Anca!
02 May 2017

Alexandra Cerneștean

30 RON
La mulți ani, Anca!!!
02 May 2017

Alina Tomșa

30 RON
La mulți ani, draga noastră Anca! Să fie cu multe împliniri și bucurii!
02 May 2017
La mulți, sănătoși și voioși ani, dragă Anca! Spor, energie și inspirație din belșug! Cei mici și mari sunt norocoși că te au prin preajmă!
02 May 2017
La mulți ani, dragă Anca!
02 May 2017
150 RON
La multi ani si la cati mai multi copii cu zambetul pe chip!
29 Apr 2017
La mulți ani!
28 Apr 2017
Anca Bocancea : Fundatia Inocenti București
Îmi donez ziua de naștere pentru a face mai frumoasă viața copiilor spitalizați!