Mădălina - Alexandra Popescu - Fundatia Inocenti

Dăruiesc ziua mea de naștere copiilor defavorizați!

585 RON Donatii stranse
39% Complete
1,500 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragii mei, 

Anul acesta împlinesc 26 de ani și am ales să mă serbez altfel decât până acum. Cu ajutorul vostru, putem să-i sprijinim pe copiii care frecventează programele educaționale ale Fundației Inocenți să facă următorii pași importanți spre atingerea visului lor profesional. Mai exact să devină ce-și doresc ei să fie când vor fi mari… profesor, medic, stilist, pilot, etc.

Prin programele pe care le desfășoară, Fundația Inocenți își propune să prevină abandonul școlar, să ajute copii să își dezvolte abilități cognitive și adaptative pentru ca nimic să nu-i împiedice să-și atingă visul profesional. 

Cu sprijinul vostru, doresc să-i ajut pe copii să beneficieze constant de rechizite, excursii, suport educațional și psihologic, ateliere de dezvoltare personală, gustarea pe care o primesc zilnic când ajung la Fundație, chiar și cursuri de calificare profesională pentru părinții acestor copii. 

Pentru că cei mai mulți dintrei ei nu au camera lor, birou sau ajutorul necesar să-și facă temele, Fundația este singurul loc unde dispun de acest spațiu și de ajutorul nostru. Sunt lucruri de bun simț, banale, de care mulți dintre noi am beneficiat fără să știm cum ar fi să trăim fără ele. Ei bine, fără ajutorul Fundației Inocenți aceste lucruri “banale” ar fi inexistente pentru ei. 

Mă implic pentru că i-am cunoscut pe câțiva dintre ei și sunt copii plini de resurse care se bucură de rezultatele programului, dar și pentru că cei mici de azi sunt cei mari de mâine care vor impacta viitorul. 

Dacă vrei să-mi urezi “La mulți ani”, poți dona pentru programul educațional al Fundației Inocenți. Orice donație poate face diferența în viețile micuților! 

Sumele strânse îi vor aduce pe copii mai aproape de ceea ce ei vor să fie când vor fi mari! 

Mulțumesc!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Inocenti

Misiunea Fundației Inocenți este de a sprijini copiii și familiile care se află în dificultate și de a desfășura activități pentru prevenirea abandonului maternal.

Spiridus: construiesc viitorul

Punând cărămidă peste cărămidă, este atât de simplu să oferim un viitor mai bun acestor copii! 

10 Donatii

Elena & Horia

75 RON
29 Aug 2017

Cristina, Raluca și Florin

80 RON
La mulți ani fericiți draga noastră!!
25 Aug 2017

Stănica B.

30 RON
La mulți ani cu bucurie, draga noastră dragă!
25 Aug 2017

Anonymous

100 RON
24 Aug 2017
La multi ani!
23 Aug 2017
La multi si voiosi ani! Multumim pentru sprijinul acordat!
21 Aug 2017
La mulți ani!
21 Aug 2017
17 Aug 2017

Anonymous

50 RON
Multumim, Madalina! Si la multi ani!
16 Aug 2017
La multi ani draga noastra! Multumim pentru gestul minunat!
16 Aug 2017