Trupa de Dans Inocenți din Slătinița va face spectacol în beneficiul altor copii vulnerabili

 

Rozalia Sutea Fundatia Inocenti București

30% Complete
570 RON
Sumă strânsă
1,900 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Trupa de dans Inocenți din Slătinița va oferi un mare spectacol la sfârșitul lunii septembrie în cadrul Festivalului Prieteniei cu scopul de a susține proiectul “Un strop de MAI BINE pentru copiii vulnerabili”. 

Fiind la rândul lor beneficiari ai programului de suport educațional și integrare socială din Slătinița, micuții vor dansa pentru a aduce mai multă bucurie și altor copiii care se află în dificultate, de această dată fiind vorba despre copiii cu dizabilități, dar și bebelușii din programele Inocenți din Bistrița. 

Coordonatoarea trupei de dans este Sutea Rozalia (Boby) care, pe lângă suportul educațional, le insuflă copiilor valori precum dăruire, bunătate, prietenie. Împreună se pregătesc acum ca în cadrul festivalului să bucure sufletele celor prezenți. 

Acești copii își donează talentul pentru a aduce bucurie și mai mult bine și în viețile altor copii încercați de soartă! 

Ajută-i și tu să ajute! 

Donează pentru proiecțelul “Un strop de MAI BINE pentru copiii vulnerabili”! Orice sumă poate face diferența… 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Inocenți - Filiala București desfășoară trei tipuri de programe: suport educațional și integrare socială, suport psiho-social pentru copii spitalizați și Alfabetizare în sănătate mintală. 

De ani buni, Fundația Inocenți Bistrița dedică o bună parte din misiunea sa copiilor cu dizabilități. Cu multă dăruire și profesionalism, echipa noastră de specialiști și voluntari instruiți derulează activități zilnice adaptate nevoilor copiilor și tinerilor, toate având drept scop creșterea calității vieții și facilitarea integrării lor sociale. 

9 dintre copiii cu dizabilități cărora le dedicăm zilnic timp, energie și afecțiune, sunt țintuiți în pat, ceea ce face ca variantele de a le îmbunătăți condiția și starea să fie limitate. Pentru ei, ne dorim să reușim cu ajutorul vostru să achiziționăm 3 fotolii de tip puf care le-ar permite ca în timpul activităților derulate de către specialiștii noștri să se bucure de un spațiu mai confortabil și mai prietenos decât patul...  

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile.  Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotgrafie, desen, muzică...) care doresc să facă la fel.  Așa ne-

 

5 Donații

Părinții copiilor din Slătinița

410 RON
16 Oct 2017

eileen mchenry

30 RON
Bravo Inocenti!
22 Sep 2017

Anonymous

30 RON
13 Sep 2017
Felicitari!
12 Sep 2017
07 Sep 2017
Rozalia Sutea : Fundatia Inocenti București
Trupa de Dans Inocenți din Slătinița va face spectacol în beneficiul altor copii vulnerabili