Luiza Rebega - Fundatia Inocenti

Dăruiesc ziua mea de naștere copiilor spitalizați!

210 RON Donations raised
10.5% Complete
2,000 RON Target
7 Donations
I want to donate!

 

Ziua mea de naștere reprezintă pentru mine un motiv de recunoștință, o zi în care reflectez și stabilesc noi priorități pentru următorul an. Ca majoritatea dintre noi, mă bucur că am privilegiul să sărbătoresc și să fiu sărbătorită.

Atunci când mă gândesc la zilele mele de naștere îmi amintesc că toate au fost frumoase, însă în decursul anilor au fost câteva pe care mi le amintesc rapid. De exemplu, acum câțiva ani am avut norocul să-mi aleg zilele în care merg ca voluntar într-un spital și am ales să merg pentru prima dată de ziua mea. A fost o zi extraordinară și am primit o felicitare pe care o păstrez cu drag.

De atunci, au trecut câțiva ani până să reușesc să fiu alături de copiii din spital de ziua mea din nou. Și, anul trecut mi-am serbat ziua alături de copiii și adolescenții internați la Clinica de Psihiatrie Pediatrică și Toxicomanie din Cluj-Napoca, ca membru al echipei Fundației Inocenți. A fost o zi grozavă. Țin minte că am râs mult.  

 

Anul acesta, vreau să fiu din nou alături de ei din nou și vă invit și pe voi. Am decis să îmi donez ziua de naștere. Îmi veți face cadou dăruind mai departe.

 

Veți putea contribui cu o donație care va sprijini programele desfășurate cu copiii și adolescenții spitalizați de către echipa Fundației Inocenți. În prezent ne concentrăm energia către două programe: cel desfășurat la Clinica de Psihiatrie Pediatrică și Toxicomanie și cel de la Spitalul de Recuperare.

Vă mulțumesc!   
For me, my birthday represents a reason to feel gratitude, a day in which I reflect and set new priorities for the next year. As most of us, I have the privilege to celebrate and to be celebrated.

Whenerver I think about my birthdays it seems that all of them were beautiful, but there have been some birthdays that pop in my mind. For example, a few years ago I was lucky to choose the days in which I could volunteer in a hospital and I chose to go for the first time on my birthday. It was an extraordinary day and I have received a greeting card that I treasure.  

Since then, some years have passed until I got to spend my birthday with the children in a hospital again. And, last year I spent my birthday with the children and the adolescents that were admitted in the Child Psychiatric and Addiction Unit in Cluj-Napoca. It was an extraordinary day. I remember we laughed a lot.      

This year, I want to spend my day with them again and I invite you to do the same. I have decided to donate my birthday. You will give my the present of giving forward. You will contribute with a donation that will support the programmes that Inocenti Foundation’s team develop for the children and the adolescents. Now we concentrate our energy in two programmes in Cluj-Napoca: in the Child Psychiatric and Addiction Unit and in the rehabilitation Hospital.

 

Thank you!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundatia Inocenti

Misiunea Fundației Inocenți este de a sprijini copiii și familiile care se află în dificultate și de a desfășura activități pentru prevenirea abandonului maternal.

Mai Voios, Mai Sănătos!

"Mai Voios, Mai Sănătos!" este un proiect prin care echipa Fundației Inocenți București vine în sprijinul copiilor spitalizați, desfășurând activități de art-terapie medicală, terapie ocupațională și joc, în două spitale din București (Institutul pentru Sănătatea Mamei și Copilului "Alessandrescu- Rusescu" și Spitalul Clinic de Copii "Dr. Victor Gomoiu") și în două spitale din Cluj (Clinica de Psihiatrie Pediatrică și Toxicomanie Cluj și Spitalul Clinic de Recuperare Cluj Napoca). 

7 Donations

La mulți ani minunați, Luiza!
19 Feb 2018
La multi ani, Luiza! un copil, la clinica, mi-a zis: Luiza e prima voluntara pe care am cunoscut-o! De atunci imi plac voluntarii! Ei sunt oamenii mari care se joaca cu copiii. (Ce cadouri minutate ai daruit!)
09 Feb 2018

Rasvana

30 RON
La multi ani!
09 Feb 2018
La multi ani frumosi!
09 Feb 2018
La multi ani, suflet frumos ! multumim pentru daruirea ta !
09 Feb 2018

Vali

30 RON
La multi ani frumosi! Cei mici se vor bucura de toate aceste daruri primite!
31 Jan 2018

Anonymous

30 RON
La mulți ani cu la fel de multe zâmbete!
30 Jan 2018