Ziua mea de naștere e despre prietenii mei minunați, micii Inocenți!

 

Claudiu Moldovan Fundatia Inocenti București

42.925% Complete
1,717 RON
Sumă strânsă
4,000 RON
Target
21
Donații
Vreau să fac o donaţie!

În urmă cu aproape 4 ani, am intrat în marea familie Inocenți din dorința de a dărui copiilor aflați în nevoie raze de bucurie, speranță și de a reda copilăriei culorile pe care le merită cu adevărat! Consider că niciun copil nu merită să-i fie știrbit dreptul la o copilărie fericită și sănătoasă!

Personal, știu cum e atunci când simți că viața îți întoarce spatele. Știu cum e să fii martorul poverilor grele care apasă pe umerii familiei… fie că vorbim despre probleme materiale/financiare, fie boala care dă târcoale cuiva drag… dar, știu și că stă în puterea noastră să aducem schimbarea pozitivă acolo unde e nevoie de noi.

Încurajat în mod constant de mama mea care-mi este și sursă de inspirație pură, atunci când am făcut cunoștință cu Inocenții, mi-am propus să fac tot ce-mi stă în putere pentru a aduce soarele pe cerul copiilor încercați de greutăți… Am știut încă din prima zi că drumul nostru împreună va fi unul lung, frumos și pavat cu experiențe unele mai interesante ca altele. Atât copiii cu dizabilități, cât și micuții din programele educaționale ocupă acum un loc special în viața mea 1f642.png.

Anul acesta, am ales ca ziua mea de naștere să le fie dedicată tocmai lor, micilor mei prieteni Inocenți. Îmi doresc mult ca toate cadourile pe care ați fi vrut să mi le dăruiți mie, să le îndreptați către prietenii mei speciali 1f642.png. Ei au nevoie de tot sprijinul nostru, gândurile bune, dedicare, timp și activități adaptate.

Așadar, dacă vrei să-mi urezi “La mulți ani” într-un mod special anul acesta, susține programele Fundației Inocenți Bistrița.

 

Orice donație poate face diferența în viețile acestor copii!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Inocenți - Filiala București desfășoară trei tipuri de programe: suport educațional și integrare socială, suport psiho-social pentru copii spitalizați și Alfabetizare în sănătate mintală. 

Sute de copii cu dizabilități de pe raza județului Bistrița-Năsăud iau parte anual la Olimpiada Inocenților, un eveniment organizat de către Fundația Inocenți. 

Devenită deja o tradiție, Olimpiada cuprinde o înlănțuire de momente emoționante în care copilăria, bucuria și egalitatea de șanse se prind într-o "horă" a prieteniei :). Anul acesta, Olimpiada Inocenților, ajunsă la a XII-a ediție, se va desfășura în data de 10 mai în fața Palatului de Cultură Bistrița și zona parcului municipal.   

Și de această dată, vor fi organizate numeroase activități sportive și artistice în care vor fi antrenați toți copiii prezenți, alături de voluntari. 

***

Fundația Inocenți Bistrița sprijină zeci de copii cu dizabilități prin activități zilnice menite să le îmbunătățească starea de sănătate, să le dezvolte o serie de abilități și competențe de viață independentă, dar și să le faciliteze integrarea socială. Bucuria și razele de speranță și de mai bine pe care reușim să le aducem în viețile acestor micuți ne inspiră și ne dau puterea de a continua împreună această călătorie a binelui! 

Devino GalantOm Inocenți, sprijină programele dedicate copiilor cu dizabilități și scriem împreună o pagină importantă din viețile micilor Inocenți! 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

21 Donații

10 Apr 2019

Anonymous

105 RON
10 Feb 2019

Anonymous

100 RON
15 Jun 2018

Anonymous

75 RON
La multi ani, om frumos!!! Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate sa poti ajuta in continuare persoanele din jurul tau❤️ Te imbratisez cu drag
13 Jun 2018

Vermesan Cristian Alin

100 RON
04 Jun 2018

Nicora Ionut

15 RON
04 Jun 2018

Anonim

47 RON
La mulți, mulți ani!
04 Jun 2018

Grigoras Dorinel

100 RON
04 Jun 2018
La mulți ani!!!!
04 Jun 2018

Anonim

55 RON
04 Jun 2018
La mulți ani!
04 Jun 2018
La multi ani Claudiu!
21 May 2018

Anonymous

20 RON
14 May 2018

Sarah M.

75 RON
La multi ani, Claudiu!
13 May 2018
08 May 2018
Respect Claudiu
07 May 2018

Eileen & Mike McHenry

150 RON
Thank you for inspiring us, Claudiu!
07 May 2018
03 May 2018
300 RON
Cu multă stimă pentru activitățle fundației și pentru participanții la olimpiadă. Vă doresc mult succes.
02 May 2018

laura filipoi

75 RON
27 Apr 2018
25 Apr 2018
Claudiu Moldovan : Fundatia Inocenti București
Ziua mea de naștere e despre prietenii mei minunați, micii Inocenți!