Simona Cristina Samoila - Fundatia Inocenti

Donez ziua mea de naștere pentru a aduce bucurie copiilor spitalizați!!

1,760 RON Donatii stranse
35.2% Complete
5,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 

Dragii mei prieteni,

Anul acesta, îmi doresc ca ziua mea să aducă bucurie în sufletele copilaşilor spitalizaţi. De aceea, îmi donez ziua de naştere copiilor Inocenţi. Programul „Viaţa Copilului” iniţiat de Fundaţia Inocenţi promovează dezvoltarea optimă a copiilor și adolescenților în mediul spitalicesc. În acest sens, specialiștii Inocenți oferă suport emoțional, oportunități zilnice de joc, activități de tip art-terapie, recreative și pregătire informativă adecvată copiilor pentru a parcurge mai ușor diferitele proceduri medicale planificate și şederea temporară în spital.

Programul” Viaţa Copilului” se desfăşoară în mai multe spitale din ţară: Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca, Clinica de Psihiatrie Pediatrică și Toxicomanie Cluj-Napoca, Spitalul Clinic de Copii “Victor Gomoiu” Bucureşti, Centrul de Consiliere și Sprijin pentru părinți și copii –din cadrul Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului “Alessandrescu- Rusescu”. Am vizitat toate programele şi pot spune cu mâna pe inimă ca acest suport contează enorm pentru un copil. Nu pot să exprim în cuvinte bucuria lor de a petrece împreună cu noi câteva ore. Jocurile şi activităţile sunt aşteptate cu nerăbdare, iar membrii echipei Inocenţi nu dezamăgesc, ei sunt acolo zilnic pentru copii. Aşteptarea unei operaţii sau recuperarea după o intervenţie devine mai uşoară în astfel de condiţii.

Spitalul nu a fost niciodată un mediu prietenos şi ne dorim să schimbăm asta. Aşa că dacă te-ai gândit să-mi iei un cadou, te rog, mai bine donează ☺ Orice sumă contează şi aduce o schimbare în viaţa unui copil!

Eu nu am nevoie de cadouri, dar ei au nevoie de tine! 

Vă pup cu drag!

Simona

 

 

 

 

  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Inocenti

Misiunea Fundației Inocenți este de a sprijini copiii și familiile care se află în dificultate și de a desfășura activități pentru prevenirea abandonului maternal.

Mai Voios, Mai Sănătos!

"Mai Voios, Mai Sănătos!" este un proiect prin care echipa Fundației Inocenți București vine în sprijinul copiilor spitalizați, desfășurând activități de art-terapie medicală, terapie ocupațională și joc, în două spitale din București (Institutul pentru Sănătatea Mamei și Copilului "Alessandrescu- Rusescu" și Spitalul Clinic de Copii "Dr. Victor Gomoiu") și în două spitale din Cluj (Clinica de Psihiatrie Pediatrică și Toxicomanie Cluj și Spitalul Clinic de Recuperare Cluj Napoca). 

9 Donatii

Adi & Ioana

100 RON
15 Jun 2018

Elena

30 RON
La multi ani!
15 Jun 2018

Vali

40 RON
La multi ani!
15 Jun 2018

Dan-Constantin Draghici

200 RON
La multi ani, Simona! Elena Draghici
14 Jun 2018

Sanda & Vasile

300 RON
La multi ani! :)
14 Jun 2018

Eileen & Mike Mchenry

30 RON
La Multi Ani, Simona!!
14 Jun 2018

Rasvana

30 RON
La Multi Ani, cu multe bucurii!
14 Jun 2018

Anonymous

30 RON
La multi ani! Crina & Andy
14 Jun 2018

Horea

1,000 RON
Te iubesc!
14 Jun 2018