Împreună pentru viitorul copiilor Inocenți

 

Rodica Georgescu Fundatia Inocenti București

59.7% Complete
597 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ce ne dorim noi, adulții, în preajma zilei de naștere? Putere să ducem mai departe lucrurile începute. Cum am ajuns să învățăm că e bine ca lucrurile să aibă o continuitate și, mai ales, o finalitate? Prin încrederea și susținerea oferite de părinții noștri de-a lungul anilor. Știm cu toții însă că există copii care nu au parte de acestea și care nu au acces la o educație care să le ofere prilejul de a-și pune visurile în aplicare. 

Educația este cheia formării unui viitor, iar viitorul înseamnă investiție în potențialul unui copil, indiferent de mediul din care provine. Cunosc programele educaționale ale Fundației Inocenți de mai bine de 6 ani și cred în schimbarea pe care o aduc acestea, prin susținerea copiilor în descoperirea resurselor proprii necesare pentru a se dezvolta, integra și depăși contextul social din care fac parte. 

Așadar, anul acesta, de ziua mea mă alătur echipei de specialiști din cadrul Fundației Inocenți și aleg să iau parte la sprijinirea celor care sunt în nevoie, aleg să cred în continuare că orice copil are dreptul de a fi educat, înțeles, valorizat și apreciat pentru ceea ce este, dar, mai ales, încurajat pentru a deveni ceea ce își dorește.

Dacă vrei să-mi urezi “La mulți ani”, te invit să o faci printr-o donație care va sprijini programele educaționale Inocenți. O donație de 40 RON asigură un pachețel de rechizite pentru un copil, dar, mai presus de orice, sumele strânse îi vor aduce pe copii mai aproape de visurile pe care le au.

Mulțumesc! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Inocenți - Filiala București desfășoară trei tipuri de programe: suport educațional și integrare socială, suport psiho-social pentru copii spitalizați și Alfabetizare în sănătate mintală. 

Punând cărămidă peste cărămidă, este atât de simplu să oferim un viitor mai bun acestor copii! 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

7 Donații

Mihaila's family

100 RON
Happy, happy, joy, joy!
24 Dec 2018

Mihaela

50 RON
La multi ani si sa fii sanatoasa!
24 Dec 2018
La multi ani!
24 Dec 2018
La mulți ani frumoși! Mulțumim mult!
24 Dec 2018
Îți mulțumesc pentru că ești un exemplu! :)
24 Dec 2018

Anonymous

47 RON
22 Dec 2018
Dar din dar se face rai!
19 Dec 2018
Rodica Georgescu : Fundatia Inocenti București
Împreună pentru viitorul copiilor Inocenți