Măriuca Duca - Fundatia Inocenti

Cel mai frumos cadou de ziua mea: susținem împreună un viitor campion

2,680 RON Donatii stranse
100% Complete
2,000 RON Target
15 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Încă de pe băncile şcolii mi-am dorit să fiu implicată în acţiuni dezinteresate în favoarea comunităţii ce au ca rezultat final dezvoltarea şi crearea unui mediu propice pentru a oferi posibilitatea şi celor mai puţini favorizaţi de a-şi duce la îndeplinere visele. Pentru că din totdeauna mi-am dorit ca cei mici, copiii, să fie îndrumaţi în traseul lor educaţional, am facilitat diverse workshop-uri, ateliere pentru a prezenta, pe înţelesul lor, paşii în dezvoltarea individuală.    

Despre Preduţ Ronaldo Mihai, karateka, nu fotbalistul, am aflat datorită unor oameni frumoşi şi inimoşi din cadrul Fundaţiei Inocenţi, ce şi-au propus să contribuie la îndeplinerea viselor sale de a excela în lumea artelor marţiale datorită talentului cu care este înzestrat. În 2017 am avut plăcerea de a face parte din echipa care a reuşit să faciliteze deplasarea lui la Campionatul European ce s-a desfăşurat în Dąbrowa Górnicza, Polonia, iar Ronaldo, după prima lui competiţie internaţională a revenit cu un bagaj complex de cunoştinţe şi cu un binemeritat loc 9.    

Urmărindu-i evoluţia în tot acest timp, a dat dovadă de perseverenţă, iar eu am ales să ofer ziua mea de naştere în acest an pentru a-l ajuta pe Ronaldo în ascensiunea sa, să participe la Campionatul European SKDUN, în Muntegru, perioada 12-14 aprilie 2019. Îi urăm succes şi ne dorim să revină acasă cu un onorabil loc pe podium!       

Ştiu că uneori este dificil să alegem cadouri pentru cei dragi, prin urmare am decis să-ţi uşurez viaţa şi am ales să fiu diferită. De aceea în loc să îmi oferi orice alt cadou, dă-mi ocazia de a oferi BUCURIE. O zambilă costă 5 lei, iar costurile unui vis pot fi nebănuite.       

Sper să nu te superi că te-am anunţat aşa târziu ce îmi doresc de la tine de ziua mea şi te asigur că voi face follow up :)      

Îţi super MULŢUMESC!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Inocenti

Misiunea Fundației Inocenți este de a sprijini copiii și familiile care se află în dificultate și de a desfășura activități pentru prevenirea abandonului maternal.

Spiridus: construiesc viitorul

Punând cărămidă peste cărămidă, este atât de simplu să oferim un viitor mai bun acestor copii! 

15 Donatii

Catalin

75 RON
22 Mar 2019
Felicitări Mariuca si mult succes
20 Mar 2019

Mirela Blue

50 RON
Orice copil merita sustinut in drumul sau spre culmile fericirii si implinirii. Ma bucur sa cunosc oameni frumosi ce isi doresc sa transforme visele in realitate.
20 Mar 2019
Felicitari!
18 Mar 2019
18 Mar 2019
La multi ani!
18 Mar 2019

Alexandra

100 RON
La multi ani, felicitari pentru initiativa
16 Mar 2019
Succes !!
16 Mar 2019
:)
14 Mar 2019
La multi (b)ani si multa bafta!
07 Mar 2019
Well done you! Will I see you this summer?
07 Mar 2019
La mulți ani! :)
07 Mar 2019
Mulțumim mult, Măriuca, pentru că ai ales să îți donezi ziua de naștere pentru un viitor campion! La mulți ani minunați!
06 Mar 2019
La mulți ani, Măriuca! Mulțumim mult!
06 Mar 2019

Anonymous

30 RON
28 Feb 2019