Alerg la Wizz Air Cluj-Napoca pentru copiii spitalizați

 

Andreea Busuioc Fundatia Inocenti București

37.666666666667% Complete
565 RON
Donations raised
1,500 RON
Target
11
Donations
I want to donate!

Avem șansa de a aduce bucurie copiilor care au mare nevoie de ea, copiilor bolnăviori, micuților care caută răspunsuri sau înțelegere din colțul unui pat de spital. Pentru noi toți, spitalul nu este cel mai plăcut loc și nu ne inspiră întotdeauna cele mai pozitive sentimente. Gândiți-vă cum trece prin procesul spitalizării un copil... iar aici intervenim noi, Inocenții. O cameră de joc în incinta spitalului, precum sunt cele amenajate de Fundația Inocenți,  schimbă tristețea în veselie, oferă un mediu de relaxare și de explorare a creativității potrivit unei vindecări adecvate. 

În luna aprilie, eu voi alerga la Wizz Air Cluj Napoca Marathon pentru a le oferi copiilor spitalizați oportunitatea de a dobândi o imagine mai clară și mai colorată asupra mediului spitalicesc. Vrem să îi ajutăm împreună să nu mai perceapă spitalul ca pe monstrulețul de sub pat al copilăriei. În camerele de joc ale Fundației Inocenți din spitalele din București și Cluj, fricile sunt înlocuite de zâmbete și voie bună.

Împreună putem ajuta copiii să crească mai fericiți și mai sănătoși! Implică-te în tot acest proces, susținând programele Viața Copilului pentru copiii spitalizați printr-o donație.

www.inocenti.ro  


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația Inocenți - Filiala București desfășoară trei tipuri de programe: suport educațional și integrare socială, suport psiho-social pentru copii spitalizați și Alfabetizare în sănătate mintală. 

"Mai Voios, Mai Sănătos!" este un proiect prin care echipa Fundației Inocenți București vine în sprijinul copiilor spitalizați, desfășurând activități de art-terapie medicală, terapie ocupațională și joc, în două spitale din București (Institutul pentru Sănătatea Mamei și Copilului "Alessandrescu- Rusescu" și Spitalul Clinic de Copii "Dr. Victor Gomoiu") și în două spitale din Cluj (Clinica de Psihiatrie Pediatrică și Toxicomanie Cluj și Spitalul Clinic de Recuperare Cluj Napoca). 

Cea de-a IX-a a ediție a Wizz-Air Cluj Napoca Marathon le propune alergătorilor amatori și profesioniști mai multe probe pentru toate categoriile de varste: - maraton- maraton ștafetă- semimaraton- 10 km- Cros - 5 km- Cursa copiilor Evenimentul este organizat de Asociatia Sportiva Runners Club, iar editia de anul acesta va avea loc pe 14 Aprilie. Mai multe detalii despre eveniment puteți g

 

11 Donations

Anonymous

75 RON
Mult success! ☺️
09 Apr 2019
Run, Andreea, run! Mulțumim!!!
13 Mar 2019

Adrian

30 RON
Felicitari!
13 Mar 2019
Te așteptăm cu drag la Cluj! :)
13 Mar 2019
Run, Andreea, run! Mulțumim!
07 Mar 2019
Mulțumim mult, Andreea!
06 Mar 2019
04 Mar 2019
Mult succes!
02 Mar 2019
28 Feb 2019
Phhh!!!!
27 Feb 2019
Felicitari !
27 Feb 2019
Andreea Busuioc : Fundatia Inocenti București
Alerg la Wizz Air Cluj-Napoca pentru copiii spitalizați