Ioana Hognogi - Fundatia Inocenti

Dăruiesc ziua mea de naștere copiilor cu nevoi speciale :)

2,120 RON Donatii stranse
100% Complete
2,000 RON Target
15 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Râvnesc la o lume în care copiii să nu sufere, să se simtă protejați și mai ales iubiți. 

Sunt adepta faptelor bune, făcute din suflet, necondiționat. Din acest motiv, cred că e important să ne implicăm zilnic, dacă vrem să schimbăm ceva. Prin prisma profesiei, am contact zilnic cu copii speciali, așa cum le spunem noi, și îmi doresc să dețin o baghetă magică cu care să pot să le iau suferința, dizabilitatea cu care se luptă și să îi transform în copii perfect sănătoși.

Din pacate, nu dețin această putere și nu e nimeni care să o dețină. Mă consolez cu ideea că ne străduim să facem tot ce putem pentru ei, zi de zi, cu resursele pe care le avem la îndemână.

Anul acesta, îmi donez ziua de naștere pentru ei, pentru copiii cu dizabilități și vă îndemn și pe voi să vă alăturați cauzei mele. Cel mai frumos cadou pentru mine este o donație pe care o poți face direct aici - opțiunea "Vreau să fac o donație".  

Împreună putem să le oferim o zi de neuitat în cadrul evenimentului ”Olimpiada Inoceților” care a ajuns la a XIII-a ediție! 

 

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Inocenti

Misiunea Fundației Inocenți este de a sprijini copiii și familiile care se află în dificultate și de a desfășura activități pentru prevenirea abandonului maternal.

Olimpiada Inocentilor Bistrita

Sute de copii cu dizabilități de pe raza județului Bistrița-Năsăud iau parte anual la Olimpiada Inocenților, un eveniment organizat de către Fundația Inocenți. 

Devenită deja o tradiție, Olimpiada cuprinde o înlănțuire de momente emoționante în care copilăria, bucuria și egalitatea de șanse se prind într-o "horă" a prieteniei :). Anul acesta, Olimpiada Inocenților, ajunsă la a XII-a ediție, se va desfășura în data de 10 mai în fața Palatului de Cultură Bistrița și zona parcului municipal.   

Și de această dată, vor fi organizate numeroase activități sportive și artistice în care vor fi antrenați toți copiii prezenți, alături de voluntari. 

***

Fundația Inocenți Bistrița sprijină zeci de copii cu dizabilități prin activități zilnice menite să le îmbunătățească starea de sănătate, să le dezvolte o serie de abilități și competențe de viață independentă, dar și să le faciliteze integrarea socială. Bucuria și razele de speranță și de mai bine pe care reușim să le aducem în viețile acestor micuți ne inspiră și ne dau puterea de a continua împreună această călătorie a binelui! 

Devino GalantOm Inocenți, sprijină programele dedicate copiilor cu dizabilități și scriem împreună o pagină importantă din viețile micilor Inocenți! 

15 Donatii

La multi ani frumosi ca tine Ioana draga!
24 Apr 2019
La multi ani!
19 Apr 2019
16 Apr 2019
La mulți ani, Ioana!
15 Apr 2019
La multi ani!
14 Apr 2019

Anonymous

40 RON
La Multi Ani!!!
10 Apr 2019

Anonymous

40 RON
La multi ani!
10 Apr 2019
La multi ani!!!
10 Apr 2019
Super inițiativa! Te pup!
10 Apr 2019
Iti doresc ca ziua ta sa fie la fel de speciala ca si tine. La multi ani!
09 Apr 2019
La Multi Ani Ioana! Bravo Echipa Inocenti!
04 Apr 2019

laura filipoi

75 RON
La multi ani
01 Apr 2019

dot

500 RON
La mulți ani, Ioana!
29 Mar 2019
Ioana, îți mulțumim! Pentru tot! Te iubim!
28 Mar 2019
28 Mar 2019