Silvia Galben - Fundatia Inocenti

Dăruiesc ziua mea de naștere copiilor speciali!

585 RON Donatii stranse
29.25% Complete
2,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

"Există un singur cel mai frumos copil în lume și totuși fiecare mamă îl are", proverb latin.  

 

Anul acesta, de ziua mea, vreau să aduc zâmbete pe chipul copiilor cu dizabilități din programele Fundației Inocenți.  Sunt alături de acești copii în calitate de voluntar de peste 3 ani. Le cunosc nevoile și știu că cel mai mic ajutor contează pentru ei... face diferența. Munca de voluntariat oferă multe satisfacții, mai ales în acest domeniu, în care chiar poți să pui zâmbete pe fețele acestor copii speciali.  

Dragi prieteni, cei care mă cunoașteți, știți misiunea mea: să fiu vocea acestor copii, să aduc o rază de soare în viața lor.   

 

Mă puteți ajuta să fac acest lucru, donând pentru această cauză.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Inocenti

Misiunea Fundației Inocenți este de a sprijini copiii și familiile care se află în dificultate și de a desfășura activități pentru prevenirea abandonului maternal.

Olimpiada Inocentilor Bistrita

Sute de copii cu dizabilități de pe raza județului Bistrița-Năsăud iau parte anual la Olimpiada Inocenților, un eveniment organizat de către Fundația Inocenți. 

Devenită deja o tradiție, Olimpiada cuprinde o înlănțuire de momente emoționante în care copilăria, bucuria și egalitatea de șanse se prind într-o "horă" a prieteniei :). Anul acesta, Olimpiada Inocenților, ajunsă la a XII-a ediție, se va desfășura în data de 10 mai în fața Palatului de Cultură Bistrița și zona parcului municipal.   

Și de această dată, vor fi organizate numeroase activități sportive și artistice în care vor fi antrenați toți copiii prezenți, alături de voluntari. 

***

Fundația Inocenți Bistrița sprijină zeci de copii cu dizabilități prin activități zilnice menite să le îmbunătățească starea de sănătate, să le dezvolte o serie de abilități și competențe de viață independentă, dar și să le faciliteze integrarea socială. Bucuria și razele de speranță și de mai bine pe care reușim să le aducem în viețile acestor micuți ne inspiră și ne dau puterea de a continua împreună această călătorie a binelui! 

Devino GalantOm Inocenți, sprijină programele dedicate copiilor cu dizabilități și scriem împreună o pagină importantă din viețile micilor Inocenți! 

6 Donatii

Ioana Sas

30 RON
La mulți ani!
13 Sep 2019
13 Sep 2019

Norin Galben

75 RON
Mama, te iubesc, la multi ani!!!
13 Sep 2019
10 Sep 2019
10 Sep 2019
Multumim ca esti alaturi de noi. La multi ani frumosi si fericiti!
05 Sep 2019