Împreună pentru viitorul copiilor Inocenți!

 

Tiberia Gabăr Fundatia Inocenti București

19% Complete
190 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!
Vine ziua meeeeea! Ce bucurie!   Ce-ar fi ca, anul acesta, în loc să-mi faci un cadou, să donezi banii către Fundația Inocenți? Ca profesor și ca părinte, găsesc misiunea lor una tare apropiată de sufletul meu și extrem de necesară în societatea noastră. Programele educaționale ale Fundației Inocenți previn abandonul școlar și sprijină dezvoltarea abilităților sociale, iar acești copii care provin din medii nu foarte prietenoase pot să devină cetățeni activi și implicați dacă le suntem alături!    Haideți să îi aducem pe copii mai aproape de un viitor frumos!    Vă mulțumesc în avans și, fiți siguri că toate donațiile voastre vor ajunge la acei copii de care Inocenți are grijă zi de zi și vor veni în întâmpinarea nevoilor lor. 

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Inocenți - Filiala București desfășoară trei tipuri de programe: suport educațional și integrare socială, suport psiho-social pentru copii spitalizați și Alfabetizare în sănătate mintală. 

Punând cărămidă peste cărămidă, este atât de simplu să oferim un viitor mai bun acestor copii! 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

Vali Maghirescu

40 RON
La mulți ani și mulțumim mult!
21 Feb 2020

Băieții tăi

80 RON
La multi ani! Semnat: baietii tai :)
21 Feb 2020

Elena

70 RON
Multi ani faini, draga Tiberia! Multumim pentru incredere!
11 Feb 2020
Tiberia Gabăr : Fundatia Inocenti București
Împreună pentru viitorul copiilor Inocenți!