Dăruiesc ziua mea de naștere copiilor Inocenți :)

 

Diana Patulea Fundatia Inocenti București

39% Complete
780 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Vine ziua mea în curând. Cu toate că anul acesta o voi petrece în casa, sunt alături cu sufletul de voi, prietenii mei.

Pentru fiecare dintre noi anul acesta este unul special, cu toții trecem prin perioade greu încercate, însă poate avem aproape un partener de încredere, sau familiile noastre pe care putem conta necondiționat.

Cu toate acestea, acolo, afară, undeva, acum, se află copii pe care eu împreună cu voi îi putem ajuta. Sunt copii care nu au acces la educație sau la condiții de trai ce nouă ne sunt indispensabile. Sunt copii care în fiecare secundă nu se pot bucura de o copilărie așa cum a fost a noastră.

În timp ce tu parcurgi acest text, acolo, undeva, există copii care și-ar dori să aibă o carte pe care să o citească sau, poate, chiar și-ar dori o jucărie sau o haină nouă pe care să o îmbrace. Resursele financiare ale famiilor acestor copii sunt extrem de limitate, iar fiecare nouă zi reprezintă pentru ei doar o simplă supraviețuire. 


Îmi doresc de ziua mea să aduc împreună cu voi un zâmbet pe fața acestor copii. Aleg să imi donez ziua de naștere pentru a ajuta familiile care trăiesc întru supraviețuire. Alege să fii alături de mine! Prin acest cadou, îți dăruiești și ție sentimentul de împlinire, bunăstare interioară. Uniți, împreună, putem mângâia sufletul unui copil!

Sunt pregătită să merg spre acest scop, vă aștept și pe voi să mergem împreună 1f643!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Inocenți - Filiala București desfășoară trei tipuri de programe: suport educațional și integrare socială, suport psiho-social pentru copii spitalizați și Alfabetizare în sănătate mintală. 

Punând cărămidă peste cărămidă, este atât de simplu să oferim un viitor mai bun acestor copii! 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

7 Donații

Anonymous

100 RON
13 May 2020
La mulți ani, Diana!!!! Ungare și i acțiune frumoasa.
13 May 2020

Anonymous

100 RON
13 May 2020

Eileen McHenry

30 RON
La Multi Ani si Multumesc Frumos!
13 May 2020
13 May 2020
Un gand bun pentru Spiridusi!
13 May 2020
La multi aaaaani!!!
13 May 2020
Diana Patulea : Fundatia Inocenti București
Dăruiesc ziua mea de naștere copiilor Inocenți :)