Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Evelin Șutea Fundatia Inocenti București

36.066666666667% Complete
541 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

În curând împlinesc frumoasa vârstă de 21 de ani. Un nou an, noi provocări, noi experiențe... Specialiștii susțin că maturitatea este dobândită odată cu atingerea acestui prag. Așadar, teoretic, sunt un adult cu acte în regulă. Însă, cu toate acestea, încerc să păstrez aprinsă în interior flacăra copilăriei, a inocenței. 

Când spun „copilărie”, printre alte câteva lucruri, gândul meu zboară la zilele de naștere atât de deosebite pentru mine pe care le așteptam cu atâta nerăbdare. Și, cum odată cu vârsta, am învățat că este mai important și mai frumos ”a oferi” decât ”a primi”, anul acesta am decis să întâmpin noul capitol al vieții într-un mod mai special: încercând să aduc un zâmbet pe chipul unor copii. Vreau să îmi donez ziua de naștere pentru ca, prin intermediul oamenilor frumoși din staff-ul Fundației Inocenți, sufletele inocente din cadrul programului educațional din Slătinița să aibă parte de o aniversare magică plină de momente frumoase și amintiri neprețuite.

Așadar, dacă vrei să-mi urezi "La mulți ani" într-un mod special anul acesta, te rog să fii alături de mine și să dăm culoare împreună unor amintiri de poveste pentru copiii din Slătinița!

 

 

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Inocenți - Filiala București desfășoară trei tipuri de programe: suport educațional și integrare socială, suport psiho-social pentru copii spitalizați și Alfabetizare în sănătate mintală. 

Echipa Fundației Inocenți și-a propus în ultimii ani ca zilele de naștere ale micuților din medii defavorizate să nu treacă neobservate.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

9 Donații

RESPECT Evelin
25 May 2018

Gabriel

51 RON
La multi ani!
21 May 2018
La multi ani Evelin!
21 May 2018
La multi ani Evi!
21 May 2018

Timbulea Ramona, Veronica Mare, Peptenar Anca&Lia, Morari Anca

100 RON
La mulți ani!
19 May 2018
La Multi Ani Evelin!
19 May 2018

laura filipoi

75 RON
27 Apr 2018
Pentru Ewy cu La mulți ani!
21 Apr 2018
18 Apr 2018
Evelin Șutea : Fundatia Inocenti București
Cel mai frumos cadou de ziua mea