Fundatia Inocenti București

Fundatia Inocenti București

Împreună pentru Ucraina

Status: Fundraising

Fundația Inocenți - Romanian Children’s Relief sprijină refugiații ucraineni din București, Bistrița și Cluj. Specialiștii și voluntarii noștri lucrează zilnic cu refugiați de toate vârstele, oferind, pe lângă suport material, activități diverse și consiliere psihologică. 

[ Show more ]
50% Complete

5,000 RON

Sumă:

1

Galantomi:

31

Donații:

10,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Sute de mii de refugiați din Ucraina au ajuns în România în ultimele săptămâni. Unii doar au tranzitat țara noastră, alții au ales să rămână aici cu speranța vie, cu gândul la normalitate și la “întoarcerea acasă” intr-o bună zi. 

 

 

Fundația Inocenți - Romanian Children’s Relief vine în sprijinul refugiaților din București, Bistrița și Cluj-Napoca. Specialiștii noștri, alături de voluntari inimoși, lucrează zilnic cu refugiați de toate vârstele, oferind, pe lângă suport material, activități diverse și consiliere psihologică. 

 

Avem nevoie să vii alături de noi în acest demers. Poți fi GalantOm pentru prietenii noștri din Ucraina. 

 

Cum? 

Donează ziua ta de naștere în beneficiul Fundației Inocenți și îndeamnă-ți prietenii ca, în loc de cadouri, să susțină eforturile echipei noastre. 

Spune-ne despre intenția ta la adresa de email stanica.bostanaru@inocenti.ro , iar noi te vom ghida pentru a-ți crea pagina. 

 

Îți mulțumim pentru că suntem împreună și de această dată!