Deschidem poarta copilăriei la Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu

Camera de joc din spital este spațiul destinat copilăriei, siguranței, creativității și zâmbetelor. Fiecare spital de copii ar trebui să pună la dispoziția micilor pacienți spații de joc și relaxare, unde intervențiile medicale de orice tip sunt interzise, unde psihologi și voluntari le pot pune la dispoziție copiilor activități creative, stimulante, artistice și pline de haz. În plus, camera de joc reprezintă un spațiu destinat prieteniei, jocului în echipă, interacțiunilor pozitive și solidarității. Culoarea, muzica, jocurile, atmosfera caldă și primitoare îi ajută pe copii să se destindă, să se exprime liber și să își trăiască plenar copilăria… chiar și la spital!

Fundația Inocenți București derulează de peste 20 de ani programe de sprijin psiho-social destinate copiilor spitalizați, desfășurându-și activitatea atât la patul micului pacient, cât și în camera de joc a spitalului. Expertiza noastră în acest domeniu ne recomandă în spitalele și clinicile din România. Peste doar câteva luni, noul Spital Clinic de Copii “Dr. Victor Gomoiu” își va deschide porțile către copii și familiile acestora! Este vorba despre singurul spital de copii nou construit în București în ultimii 40 de ani, unitate medicală ce își propune să devină un model de îngrijire holistică a copilului bolnav, oferind atât servicii medicale de performanță, cât și oportunități de joc, relaxare, sprijin psiho-emoțional si social copiilor și familiilor acestora.

Împreună cu tine, putem face posibilă mobilarea și amenajarea unei camere de joc pentru copiii bolnavi din Spitalul “Dr. Victor Gomoiu”. Avem nevoie de fonduri pentru asigurarea mobilierului necesar, a echipamentelor, a jocurilor și recuzitei pentru activitățile creative, de genul arts & crafts, meloterapie, joc medical etc. 

Fii alături de copiii bolnavi și susține dreptul la joc al fiecăruia! Donează minim 30 RON pentru o copilărie sănătoasă!

Suma necesară: 150.000 RON 

Această sumă include:

mobilier: canapele, fotolii, dulapuri, etajere, măsuțe, scăunele, lampadar, obiecte de tip baby- proofing, tablă tip panou, cărucior mobil pentru materiale; amenajare spațiu pentru bebeluși și copii mici; rechizite (caiete, creioane, carioci, radiere, rigle etc), consumabile papetărie, materiale pentru activități creative de tipul arts & crafts (biluțe, mărgele, fetru, cleștișori, foarfece, materiale textile, etc);  jocuri: board games - puzzle, monopoly, catan, dixit; jocuri de cărți; recuzita pentru jocul medical (costumașe de doctor, instrumentar medical cuprinzând măscuțe, seringi, truse de operație pentru copii, vată, plasturi, doctorița Plușica, bebeluși de jucărie, mașinuță de ambulanță etc); cărți și reviste pentru copii și adolescenți; cărți și reviste pentru mămici și aparținători; produse igienico- sanitare (dezinfectanți de tip șervețele și gel); covorașe interactive; saltele de joc, corturi pentru copii, mini-tobogan;  echipa formată din psiholog și voluntari.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

63

Suma:

7,900 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Deschidem poarta copilăriei la Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

7,900 RON

Suma:

3

Galantomi:
63 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Tic, tac, tic, tac... varsta de 29 de ani bate cu pasi repezi la usa mea :) Cred ca nimic nu este mai frumos decât să împart bucuria cu cei care au

1,200 RON Target
1,250 RON Suma
6 Donatii
100% Complete

Și anul acesta ziua mea de naștere este despre ei… copiii spitalizați

Dragii mei prieteni,  Anul trecut, ați fost alături de mine într-un număr impresionant și m-ați ajutat să transform ziua mea de naștere într

9,999 RON Target
4,730 RON Suma
35 Donatii
47.304730473047% Complete

Donez ziua mea de naștere pentru a aduce bucurie copiilor spitalizați

Anul acesta am decis ca ziua mea de naștere să aducă o bucurie și o schimbare în viețile celor cărora mi-am dedicat o bună parte din viața me

1,000 RON Target
1,920 RON Suma
22 Donatii
100% Complete