Olimpiada Inocentilor Bistrita

Sute de copii cu dizabilități de pe raza județului Bistrița-Năsăud iau parte anual la Olimpiada Inocenților, un eveniment organizat de către Fundația Inocenți. 

Devenită deja o tradiție, Olimpiada cuprinde o înlănțuire de momente emoționante în care copilăria, bucuria și egalitatea de șanse se prind într-o "horă" a prieteniei :). Anul acesta, Olimpiada Inocenților, ajunsă la a XII-a ediție, se va desfășura în data de 10 mai în fața Palatului de Cultură Bistrița și zona parcului municipal.   

Și de această dată, vor fi organizate numeroase activități sportive și artistice în care vor fi antrenați toți copiii prezenți, alături de voluntari. 

***

Fundația Inocenți Bistrița sprijină zeci de copii cu dizabilități prin activități zilnice menite să le îmbunătățească starea de sănătate, să le dezvolte o serie de abilități și competențe de viață independentă, dar și să le faciliteze integrarea socială. Bucuria și razele de speranță și de mai bine pe care reușim să le aducem în viețile acestor micuți ne inspiră și ne dau puterea de a continua împreună această călătorie a binelui! 

Devino GalantOm Inocenți, sprijină programele dedicate copiilor cu dizabilități și scriem împreună o pagină importantă din viețile micilor Inocenți!

 

Suma necesară derulării acestui proiect: 5000 lei

Olimpiada Inocenților

http://inocenti.ro/portfolio-item/inocenti-olimpiada/ 

[ Show more ]
Supporters:

1

Donations:

47

Raised:

4,913 RON

Fundraising events

Benefiting:: Olimpiada Inocentilor Bistrita

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă, în schimb, o donație pentru una dintre cauzele cu care tu simți că rezonezi. 

491 RON

Raised:

1

Supporters:
5 Donations

Benefiting:: Olimpiada Inocentilor Bistrita

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. 

2,705 RON

Raised:

2

Supporters:
21 Donations

Benefiting:: Olimpiada Inocentilor Bistrita

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

1,717 RON

Raised:

1

Supporters:
21 Donations

fundraising-pages.labels.title

Dăruiesc ziua mea de naștere copiilor Inocenți!

Ro Anul acesta am decis sa imi donez ziua de nastere in folosul copiilor din programele Fundatiei Inocenti. De ce? Simplu, pentru ca facand asta cred

2,000 RON Target
491 RON Raised
5 Donations
24.55% Complete

Dăruiesc ziua mea de naștere copiilor speciali!

"Există un singur cel mai frumos copil în lume și totuși fiecare mamă îl are", proverb latin.     Anul acesta, de ziua mea, vreau să aduc z

2,000 RON Target
585 RON Raised
6 Donations
29.25% Complete

Dăruiesc ziua mea de naștere copiilor cu nevoi speciale :)

Râvnesc la o lume în care copiii să nu sufere, să se simtă protejați și mai ales iubiți.  Sunt adepta faptelor bune, făcute din suflet, neco

2,000 RON Target
2,120 RON Raised
15 Donations
100% Complete

Ziua mea de naștere e despre prietenii mei minunați, micii Inocenți!

În urmă cu aproape 4 ani, am intrat în marea familie Inocenți din dorința de a dărui copiilor aflați în nevoie raze de bucurie, speranță ș

4,000 RON Target
1,717 RON Raised
21 Donations
42.925% Complete