Romana Lengel - Fundatia Inocenti

Îmi donez ziua de naștere copiilor spitalizați! 

475 RON Donatii stranse
11.875% Complete
4,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Copilăria chiar nu trebuie să se oprească la porțile spitalului. Toți copiii merită să simtă bucuria copilăriei, să beneficieze de un cadru și de instrumente menite să evite traumele și efectele negative pe care spitalizarea le-ar putea avea asupra lor. Sunt alături de Fundația Inocenți de mulți ani tocmai pentru că eu cred în misiunea, în principiile și valorile pe care le promovează prin munca lor și am fost martorul unui proces continuu de îmbunătățire a condițiilor de viață a numeroși copii. 

Tocmai de aceea, anul acesta am decis să îmi donez ziua de naștere în beneficiul copiilor spitalizați în două spitale din Cluj (Clinica de Psihiatrie Infantilă și Toxicomanie și Spitalul Clinic de Recuperare Cluj Napoca), dar și în alte două spitale din București (Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului și Spitalul Clinic de Copii “Dr. Victor Gomoiu”). Acești copii au mare nevoie de implicarea noastră, a tuturor, iar pentru mine, anul acesta, cel mai frumos cadou ar fi să reușim împreună să aducem bucuria copilăriei acolo unde există atâția factori care o amenință.

 

Deci, dacă vrei să îmi urezi anul acesta “La mulți ani” într-un mod diferit, donează pentru proiecțelul “Mai Voios, Mai Sănătos” și te asigur că fiecare donație contează enorm și va face numeroși copii fericiți.

Cu o donație de 30 lei poți asigura un pachețel de materiale creative pentru un copil bolnav, pe o perioadă de câteva săptămâni.

 

Este atât de simplu să aduci zâmbetul pe chipul copiilor!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Inocenti

Misiunea Fundației Inocenți este de a sprijini copiii și familiile care se află în dificultate și de a desfășura activități pentru prevenirea abandonului maternal.

Mai Voios, Mai Sănătos!

"Mai Voios, Mai Sănătos!" este un proiect prin care echipa Fundației Inocenți București vine în sprijinul copiilor spitalizați, desfășurând activități de art-terapie medicală, terapie ocupațională și joc, în două spitale din București (Institutul pentru Sănătatea Mamei și Copilului "Alessandrescu- Rusescu" și Spitalul Clinic de Copii "Dr. Victor Gomoiu") și în două spitale din Cluj (Clinica de Psihiatrie Pediatrică și Toxicomanie Cluj și Spitalul Clinic de Recuperare Cluj Napoca). 

5 Donatii

Eileen & Mike Mchenry

100 RON
La Multi Ani!
28 Feb 2017

Anonymous

100 RON
Sanatate tuturor!
16 Feb 2017

IonelC

100 RON
La mulți ani, dragă Romana! Multă sănătate! Frumoasă inițiativă :)
16 Feb 2017
Felicitari si imbratisari !
16 Feb 2017
Mult succes cu proiectele! <3
16 Feb 2017