Monica Elena Baciu - Fundatia Inocenti

Un “La mulți ani” special poate aduce bucurie copiilor spitalizați! 

1,575 RON Donatii stranse
52.5% Complete
3,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În scurt timp împlinesc 39 de ani… până acum am avut parte de 38 de aniversări pline de bucurii și momente de neuitat, toate pentru mine. Anul acesta, cu ocazia celei de-a 39-a aniversări, vreau ca din bucuria mea să împart cât mai multor oameni din jurul meu. Așa că am decis să îmi donez ziua de naștere unei categorii cu totul și cu totul speciale… copiilor spitalizați. Este vorba despre copiii cărora Fundația Inocenți le închină misiunea de mai bine de 20 de ani, aducând zilnic în viața lor raze de culoare, speranță și copilărie autentică. Eu m-am alăturat Fundației în urmă cu mai bine 5 ani, iar de atunci am obținut împreună multe rezultate frumoase, toate în beneficiul micuților. Cred cu tărie în munca făcută cu pasiune, dar mai presus de orice, în misiunea de a aduce un strop de mai bine și de bucurie în viețile celor din jurul nostru. Tocmai de aceea, îmi doresc ca împreună cu voi, să putem sprijini activitățile de terapie, joc medical, art-terapie, care ar putea face ca perioada spitalizării să fie mai puțin traumatizantă pentru copii. 

 

Dacă vrei să îmi urezi “La mulți ani”, iată ce îmi doresc cu adevărat: donează 39 lei pentru ca micuții spitalizați să simtă bucuria copilăriei chiar și în această perioadă mai dificilă din viața lor.  

 

Donația ta poate asigura trusa de materiale necesare (creioane, carioci, foi, plastilină), pe care copiii spitalizați să o folosească pentru a-și ocupa timpul în spital în mod cât mai distractiv și terapeutic, atât în cadrul sesiunilor zilnice/ săptămânale de joc organizate de către psihologii specialiști și voluntarii Fundației Inocenți, cât și după plecarea echipei.

 

Un “La mulți ani” special poate aduce atât de multă bucurie unde este cea mai mare nevoie de ea! 

Fii parte dintr-o poveste a binelui și a speranței! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Inocenti

Misiunea Fundației Inocenți este de a sprijini copiii și familiile care se află în dificultate și de a desfășura activități pentru prevenirea abandonului maternal.

Mai Voios, Mai Sănătos!

"Mai Voios, Mai Sănătos!" este un proiect prin care echipa Fundației Inocenți București vine în sprijinul copiilor spitalizați, desfășurând activități de art-terapie medicală, terapie ocupațională și joc, în două spitale din București (Institutul pentru Sănătatea Mamei și Copilului "Alessandrescu- Rusescu" și Spitalul Clinic de Copii "Dr. Victor Gomoiu") și în două spitale din Cluj (Clinica de Psihiatrie Pediatrică și Toxicomanie Cluj și Spitalul Clinic de Recuperare Cluj Napoca). 

7 Donatii

La multi ani!
17 May 2017
La multi ani!
17 May 2017

Mihai

500 RON
16 May 2017

Anonymous

50 RON
10 May 2017
10 May 2017
La mulți ani frumoși, dragă Monica! Cu fiecare donație, mulți copii se vor bucura să aibă alături echipa Inocenți în spital!
28 Apr 2017
La multi ani! Luv u, sis!
21 Apr 2017