ANDRA BALAN - Fundatia Inocenti

Cel mai frumos cadou de ziua mea

1,250 RON Donatii stranse
100% Complete
1,200 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Tic, tac, tic, tac... varsta de 29 de ani bate cu pasi repezi la usa mea :) Cred ca nimic nu este mai frumos decât să împart bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. De aceea, anul acesta vreau să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Peste doar câteva luni, noul Spital Clinic de Copii “Dr. Victor Gomoiu” își va deschide porțile către copii și familiile acestora! Este vorba despre singurul spital de copii nou construit în București în ultimii 40 de ani, care va oferi atât servicii medicale de performanță, cât și oportunități de joc, relaxare, sprijin psiho-emoțional si social copiilor și familiilor acestora.

Împreună cu tine, putem face posibilă mobilarea și amenajarea unei camere de joc pentru copiii bolnavi din Spitalul “Dr. Victor Gomoiu”. Sunt necesare fonduri pentru asigurarea mobilierului și a echipamentelor folosite petru activitățile creative.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză. Doar împreună putem putem construi un viitor mai bun, mai colorat și mai sănătos pentru micuți!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Inocenti

Misiunea Fundației Inocenți este de a sprijini copiii și familiile care se află în dificultate și de a desfășura activități pentru prevenirea abandonului maternal.

Deschidem poarta copilăriei la Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu

Împreună cu tine, putem face posibilă mobilarea și amenajarea unei camere de joc pentru copiii bolnavi din Spitalul “Dr. Victor Gomoiu”. Avem nevoie de fonduri pentru asigurarea mobilierului necesar, a echipamentelor, a jocurilor și recuzitei pentru activitățile creative, de genul arts & crafts, meloterapie, joc medical etc. 

 

6 Donatii

La multi, multi anisori fericiti Rochita :D <3
09 Dec 2018
07 Dec 2018
07 Dec 2018
07 Dec 2018

IUBITEL

500 RON
La multi ani iubito!
06 Dec 2018
It's my birthday :D
03 Dec 2018