Moș Crăciun își donează ziua de naștere!

 

Iulian Druncea Fundatia Inocenti București

24.2% Complete
1,210 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

În speranța că cei mici nu citesc acest mesaj, astăzi, ești norocos. Îți dezvăluim adevărata identitate a lui Moș Crăciun: bunicul a doi băieței plini de energie și veselie care-l țin ocupat 11 luni pe an, Iulian Druncea alege ca la finele anului să-și dedice timpul câtorva zeci de copii sprijiniți de Fundația Inocenți București. Pe lângă faptul că împarte cadourile pregătite cu ajutorul spiridușilor,  Moșul nostru râde mult, cântă colinde împreună cu cei mici, se bucură și aplaudă la fiecare poezie spusă de pitici și-și aduce, pe cât poate, aportul la crearea celor mai frumoase amintiri dintr-o copilărie care de multe ori nu este roz.  

Din ce știm noi, Moș Crăciun se relaxează puțin în perioada asta înainte să se întoarcă în atelier să lucreze de zor la cadourile care vor fi gata în decembrie. Moș Crăciun Inocenți, în schimb, se gândește ce mai poate să facă sa-i ajute pe cei mici care ne trec pragul zilnic în programele de educație remedială din zona Lacul Tei, Cățelu și Glina. Pentru aceasta, a hotărât să le dăruiască celor mici inclusiv ziua lui de naștere

Alătură-te lui Iulian, fă-i un cadou care se va transforma în suport oferit copiilor mai puțin norocoși, copii care au nevoie de mai multă atenție, îndrumare și susținere pentru a depăși situații dificile de acasă, pentru a nu abandona școala și pentru a avea mai multe șanse la o copilărie fericită.

Copiii noștri sunt buni, frumoși, deștepți și au nevoie să audă că au pe cineva alături în mod necondiționat care crede în ei și în visul lor. Dar visurile au nevoie de timp și implicare pentru a deveni realitate, nu-i așa? 

Iată cum poți deveni parte din povestea Inocenților și cum devii ajutor al lui Moș Crăciun. 

Donează: 

- între 30 - 50 RON – obții statutul de elf începător

- între 50 - 200 RON – obții statutul de elf cu experiență

- peste 200 RON – devii elf șef în atelierul lui Moș Crăciun.

 

Orice sumă alegi să-i trimiți lui Moș Crăciun de ziua lui, să șții că el o pune de o parte pentru a sărbători de-a lungul anului zilele de naștere ale copiilor, dar nu numai. 

Ne mândrim cu cei mai inimoși voluntari! 

 

Tu crezi în Moș Crăciun? Moș Crăciun crede în tine!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Inocenți - Filiala București desfășoară trei tipuri de programe: suport educațional și integrare socială, suport psiho-social pentru copii spitalizați și Alfabetizare în sănătate mintală. 

Punând cărămidă peste cărămidă, este atât de simplu să oferim un viitor mai bun acestor copii! 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

7 Donații

La multi ani sanatosi!🥂
09 Apr 2024
Va multumim si asteptam cu nerăbdare sa pregătim sania plina de cadouri pentru cei mici!
06 Apr 2024

Anonymous

300 RON
06 Apr 2024

Eileen McHenry

75 RON
La multi ani!
05 Apr 2024
30 RON
05 Apr 2024
500 RON
La multi ani, Mos Craciun! ❤️🎅🏼
05 Apr 2024

Elena

105 RON
La multi ani! Sanatosi, cu energie, umor, bucurie si mult bine! Multumim, M.C.!
05 Apr 2024
Iulian Druncea : Fundatia Inocenti București
Moș Crăciun își donează ziua de naștere!