Mă fac înțeles prin muzică și artă!

Proiectul se adresează unui număr de 65 de copii din judeţul Bistriţa-Năsăud. Este vorba despre copii cu dizabilităţi, cu diferite afecţiuni acute, subacute, cronice sau cu afecţiuni în curs de recuperare. Proiectul îşi propune realizarea unor sesiuni complementare prin meloterapie, desen şi art & craft pentru a da posibilitatea beneficiarilor să-şi exprime emoţiile şi sentimentele într-un cadru structurat ce promovează bunăstarea mentală, fizică, emoţională şi socială.

Beneficiarii proiectului sunt copii internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, copii cu dizabilităţi rezidenţi ai Centrului pentru protecţia copilului Bistriţa, copii cu dizabilităţi din familii biologice. 

 

Cu o donație minimă de 30 lei poți contribui la achiziționarea materialelor de art&carft sau a unui instrument muzical.

 

Suma necesară derulării acestui proiect: 20000 lei

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

47

Suma:

3,638 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Mă fac înțeles prin muzică și artă!

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

1,765 RON

Suma:

1

Galantomi:
19 Donatii

In beneficiul: Mă fac înțeles prin muzică și artă!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

1,873 RON

Suma:

1

Galantomi:
28 Donatii

Pagini fundraising

Donez ziua mea de naștere copiilor cu nevoi speciale!

Îmi aduc aminte de prima mea vizită într-un centru de plasament. Se întâmpla acum mulți ani. Venisem împreună cu doi prieteni să organizăm

4,000 RON Target
1,765 RON Suma
19 Donatii
44.125% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea!

Împlinesc 18 ani! It's that time of the year again... Anul acesta, dorința mea este ca ziua mea de naştere să aducă multă bucurie copiilor năs

2,000 RON Target
1,873 RON Suma
28 Donatii
93.65% Complete