Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Andreea Busuioc Fundatia Inocenti București

32.24% Complete
1,612 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
18
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cărți în dar pentru copiii spitalizați

 

La începutul anului 2020 vedeam scrisul ca pe o dorință mare, însă, nu știam când și cum s-ar putea îndeplini. Instalarea pandemiei mi-a oferit timpul și spațiul de care aveam nevoie, iar anul trecut l-am privit ca pe o oportunitate de a realiza această dorință.

Încet, încet, alături de colega mea psiholog, Ana Maria Ioniță, schițele începute au prins contur, s-au îmbogățit cu idei, cuvinte și gânduri, toate fiind inspirate din experiența acumulată în lucrul cu copiii spitalizați și familiile acestora. Rezultatul? 7 povești terapeutice pe care îmi doresc să le ofer, alături de Fundația Inocenți, copiilor internați în cadrul Spitalului Clinic de copii "Dr. Victor Gomoiu" București căci am văzut că le pot fi de ajutor în întregul proces al spitalizării.

Dar nu aș vrea să mă opresc aici! Cred că aceste povești ar putea să prindă aripi și spre alte locații, unde cei mici și familiile acestora ar avea un ajutor pentru a înțelege emoțiile și comportamentele din spatele simptomelor ce pot duce la instalarea unei boli. Așa că ziua mea de anul acesta e altfel: mi-am propus să lansez invitația ca fiecare intenție de cadou să o transformați într-o donație. Dorința mea este ca încă 600 de cărți terapeutice să vadă lumina tiparului și, împreună să fim cei care ajută la normalizarea experienței spitalicești și la o altfel de înțelegere a stării de boală, ce poate conduce spre vindecare. 

www.inocenti.ro


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Inocenți - Filiala București desfășoară trei tipuri de programe: suport educațional și integrare socială, suport psiho-social pentru copii spitalizați și Alfabetizare în sănătate mintală. 

"Mai Voios, Mai Sănătos!" este un proiect prin care echipa Fundației Inocenți București vine în sprijinul copiilor spitalizați, desfășurând activități de art-terapie medicală, terapie ocupațională și joc, în două spitale din București (Institutul pentru Sănătatea Mamei și Copilului "Alessandrescu- Rusescu" și Spitalul Clinic de Copii "Dr. Victor Gomoiu") și în două spitale din Cluj (Clinica de Psihiatrie Pediatrică și Toxicomanie Cluj și Spitalul Clinic de Recuperare Cluj Napoca). 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

18 Donații

La muuuulti ani!
04 May 2021

IULIANA TUDOR

42 RON
La mulți ani fericiți, Andreea!🥰
04 May 2021
La multi ani fericiți!
04 May 2021

Rasva

50 RON
La multi ani!
04 May 2021
50 RON
Multi ani faini, Andreea! Felicitari pentru dorinta de a duce cat mai departe povestile astea minunate!
03 May 2021

Nico

50 RON
Să ai parte de cei mai frumoși și inspirați ani, să îți păstrezi copilăria din suflet și să te bucuri de fiecare emoție pe care ți-o oferă viața! Te îmbrățișez cu drag.
03 May 2021
La mulți ani, Busu! Ești o inspirație! Te îmbrățișez!
29 Apr 2021
🤗🤗🤗
27 Apr 2021

RaduAndrei Gogonea

300 RON
La multi ani Busule!
27 Apr 2021
La multi ani! Inspiri oamenii prin ceeea ce faci!Felicitari Andreea si succes in continuare!❤️
27 Apr 2021
La Mulți Ani, Andreea! Să ai o viață minunată, asemeni sufletului tău! 🌹🤗
27 Apr 2021
La multi ani, draga Andreea! Si multumim pentru generozitatea ta, pentru impartasirea talentelor tale cu toti Inocentii, mici si mari!
27 Apr 2021
La mulți ani, Andreea. Felicitări pentru povești și ilustrații!
26 Apr 2021
Felicitari!
26 Apr 2021

Anonymous

30 RON
MULTĂ SĂNĂTATE!
25 Apr 2021
La Multi Ani!
24 Apr 2021
La multi ani, Andreea:* Felicitari tuturor!🙏
24 Apr 2021
La multi ani frumosi, draga Andreea! Sunt minunate povestile voastre si iti doresc sa ajunga in toate colturile lumii.
24 Apr 2021
Andreea Busuioc : Fundatia Inocenti București
Cel mai frumos cadou de ziua mea